Blum Kataloğu ve El Kitabı 2022-2023_tr

Katalog ve el kılavuzu 2022/2023 www.blum.com

① ② ③ İnternetteki kısa yolunuz Katalog 2022/2023 • KA-150 Web kodu Short-URL www.blum.com/configurator Örnek Web kodu DQBQ2M Short-URL Örnek Planlama ve sipariş için destek Short-URL www.blum.com/planningtools QR-Code Örnek Uygulama filmi Short-URL www.blum.com/gmSum Kapsamlı ve devamlı olarak güncellenen ürün bilgilerini her an kullanabilmeniz için kataloğumuzu, sunduğumuz “Online Hizmet” içerisine aldık. Katalogdaki ürün sayfasından E-SERVICES por talımıza tek bir adımla erişebilirsiniz. Web kodları ile ürün konfigüratöründeki ilgili ürünü doğrudan bulabilirsiniz. Bu sayede, planlama bilgilerini, doğrudan satıcıya yapacağınız siparişiniz için kontrol edilmiş ürün parça listelerini ve daha birçok şeyi hızlı ve kolay temin edebilirsiniz. Ürünlerimiz için katalogda Short-URL’ler ve QR kodları bulabilirsiniz. Bu kodlar sizi, tasarım seçici, montaj, demontaj ve ayar bilgileri, uygulama filmleri veya makine yönetmeliği gibi detaylı dijital bilgilerimize doğrudan yönlendirecektir. Blum’un ürün konfigüratörüne web kodlarını girin ve ürün parça listesinin yanı sıra mevcut program, uygulama ve pazarlama için bilgiler edinin. Kısa web adresi size, basılabilir montaj kılavuzu, broşürler ve teknik bilgiler gibi ilave ürün bilgilerine erişim sağlar. QR kodu ile Blum ürünlerinin detaylı içerikleri ve uygulaması hakkında, hat ta müşterinin yapı yerinde, bilgi alın. ② Aksesuar yapılandırın En önemli filtreler, web kodları ile ürün konfigüratörüne önceden atanmıştır; uygulamanın tamamını sadece birkaç kez tıklayarak yapılandırın. ③ Parça listesini aktarın Sonunda, eksiksiz bir ürün parça listesi temin eder ve onu, seçtiğiniz satıcının online mağazasına tek bir tıkla aktarırsınız. ① Web kodunu girin veya tıklayın Blum’un ürün konfigüratörüne web kodunu girin veya PDF’de web kodunun üzerine tıklayın.

Menteşe sistemleri Menteşe sistemleri Özet 69 CLIP top BLUMOTION | CLIP top – menteşeler Aletsiz CLIP montajı 70 Kapaklar için BLUMOTION 156 Kapaklar için TIP-ON 170 MODUL menteşeler Sürgü montaj 174 Box sistemleri Box sistemleri Özet 189 TANDEMBOX plus 348 LEGRABOX 190 TANDEMBOX için TIP-ON BLUMOTION 350 LEGRABOX için TIP-ON BLUMOTION 244 LEGRABOX | MERIVOBOX | TANDEMBOX için SERVO -DRIVE 358 LEGRABOX için TIP-ON 250 MERIVOBOX 256 METABOX 390 MERIVOBOX için TIP-ON BLUMOTION 296 TANDEMBOX antaro 302 Ray sistemleri Ray sistemleri Özet 415 MOVENTO 416 MOVENTO için TIP-ON BLUMOTION 434 MOVENTO için TIP-ON 440 TANDEM 446 MOVENTO | TANDEM için SERVO -DRIVE 492 İç bölümlendirme sistemleri İç bölümlendirme sistemleri Özet 527 LEGRABOX | MERIVOBOX için AMBIA-LINE 528 AMBIA-LINE mutfak yardımcıları 538 TANDEMBOX için ORGA-LINE 540 ORGA-LINE mutfak yardımcıları 554 Hareket teknolojileri Hareket teknolojileri Özet 559 SERVO -DRIVE tekli uygulamalar 562 Diğer ürünler Diğer ürünler Özet 573 Dolap uygulamaları SPACE STEP 574 Kilit sistemleri CABLOXX 582 Bağlantı sistemleri EXPANDO T 584 Dolap asma elemanları 586 Gövde bağlantı elemanları 587 Enformasyon Enformasyon Özet 699 Genel bilgiler 700 Kalkar kapak sistemleri ile ilgili bilgiler 704 Menteşe sistemleri ile ilgili bilgiler 706 Box ve ray sistemleri ile ilgili bilgiler 712 Blum kardeş şirketleri, temsilcilikleri ve iletişim adresleri 720 Ürün nr. indeksi 728 E-SERVICES ve montaj yardımcıları E-SERVICES ve montaj yardımcıları Özet 591 E-SERVICES 592 Delme ve aksesuar montajı makineleri MINIPRESS top | MINIPRESS 604 Montaj aletleri BOXFIX 644 Kalıplar 650 Kalkar kapak sistemleri Kalkar kapak sistemleri Özet 15 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak Standar t | SERVO-DRIVE 18 AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak Standar t | SERVO-DRIVE 30 AVENTOS HL – paralel kalkar kapak Standar t | SERVO-DRIVE 36 AVENTOS HK top – kalkar kapak Standar t | SERVO-DRIVE | TIP-ON 42 AVENTOS HK-S – küçük kalkar kapak Standar t | TIP-ON 52 AVENTOS HK-XS – ekstra küçük kalkar kapak Standar t | TIP-ON 58

1 Sizin için ne yapabiliriz Katalog 2022/2023 • KA-150 Sonraki projeniz nedir? Her ne tasarlıyor olursanız olun, Blum buna dahildir. İster mut fak veya banyo ister oturma odası veya yatak odası planlayın; projelerinizi son derece kaliteli uygulayabileceğiniz ürünler sunuyoruz. Bunu bu şekilde devam et tirebilmek için birkaç adım önden gidiyor, gelecek te hangi uygulamalara ihtiyacınız olacağını ve nasıl bir desteğin işinizi kolaylaştırabileceğini düşünüyoruz. Kataloğumuz ve el kitabımızda, projelerinizi başarıyla sonuçlandırabilmeniz için tüm ürünlerimiz ve ser vislerimiz hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

2 Katalog 2022/2023 • KA-150 Daha fazla yaşam kalitesi için Blum fikirleri İster müstak il ev veya daire ister küçük veya büyük alan olsun, birçok fark lı yaşam alanı için ilham veren dolap çözümler i sunuyoruz. Bunun da ötesinde size, ergonomi, sak lama alanı, hareket kalitesi ve tasarım ile ilgili konularda pratik bilgiler de sağlıyoruz. blum-inspirations.com adresinde, mobilya fik ir ler ini uygulamak için ihtiyacınız olan her şeyi, örneğin uygun ser visler i, bulabilirsiniz. Ve memnuniyetle paylaştığımız daha birçok bilgiyi... Bizimle görüşmeniz yeter! REVEGO Bu pocket sistemi, evin fark lı mekanlarındak i işlevsel alanların tek bir hareketle or taya çıkmasını veya sak lanmasını sağlıyor. SPACE STEP Bu ba za çözümü, tüm yaşam alanlarındak i mobilyaların üst kısımlarına ergonomik er işme imkanı sunuyor.

3 Blum Inspirations Katalog 2022/2023 • KA-150 Sayfa dizini Daha başka birçok fikir, uygulama için uygun servisler ve ilham veren satış hikayeleri keşfedin Short-URL www.blum.com/i362 Tasarım Yenilikçi aksesuar lar, tasarım fik ir ler inizi destek liyor ve güncel mobilya trendler ini uygulamanızı sağlıyor. Ergonomi Kalkar kapak lar, üst dolaplara kapak lardan çok daha iyi uyar lanıyor; çünkü, kalkar kapak lar kullanıcının hareket özgür lüğünü kısıtlamıyor. SPACE TOWER Bu geniş er zak dolabı, tüm eşyalara konfor lu er işim sunuyor. SPACE TWIN Bu dar dolap, sıra dışı yer lerde bile size özel çözümler için alan açıyor.

4 Katalog 2022/2023 • KA-150 Yaratıcı fikirlerim mükemmel bir şekilde hayata geçiyor: myLEGRABOX

5 myLEGRABOX Katalog 2022/2023 • KA-150 Sayfa dizini myLEGRABOX 230 Short-URL www.blum.com/i357 LEGRABOX pure/ free Temel: LEGRABOX pure ve LEGRABOX free size, şık, mat renk ler ve son derece kaliteli parmak izi bırakmayan paslanma z çelik var yasyonu arasından seçim yapma imkanı sunuyor. LEGRABOX special edit ion Özel koleksiyon: Yeni mat karbon siyahı rengini ba z alan sıra dışı çekmece yanağı görünümü ile veya parmak izi bırakmayan paslanma z çelik, 3D kabar tma karbon görünümü veya strük türel kaplama şık pas görünümü ile malzeme kombinasyonu olarak. LEGRABOX individual Kişiselleştirmenin doruk nok tası: Yaratıcı özgür lüğünüzü sonuna kadar yaşayın. Baskılı, la zer li veya kabar tmalı olan, fark lı renk ve malzemeyi kombine et tiğiniz kendi tasarımlarımız ile, müşter iler inizi hayran bırakacak k işisel mobilyalar yaratın. Size i lham veren ne olur sa ol sun; box si s temini, sizin LEGRABOX’unuz ha l ine get i ren uygun b i r t a sarım ç özümü sunuyor uz.

6 Katalog 2022/2023 • KA-150 MERIVOBOX Let’s create – fikirleriniz için box platformu

7 MERIVOBOX Katalog 2022/2023 • KA-150 Sayfa dizini MERIVOBOX 256 Short-URL www.blum.com/i355 Bor dür lü MERIVOBOX modular Plat form Az parça ile geniş bir spek trum yaratırsınız. Ve aynı zamanda daha etk in üretim yaparsınız! Çok yönlü ve yine de çok kolay. Tasarım Düz çizgiler ve nitelik li tasarım stili, MERIVOBOX’u tanımlayan özellik lerdir. Çeşitli ve benzersiz mobilyalar yaratırsınız! Minimalist, karak ter istik ile bir leşir. Fonksiyon Komple yeni geliştir ilmiş ray konsepti, mükemmel hareket rahatlığı ve yüksek dayanık lılık sağlar. Hareket, kesintisiz ve aynı zamanda da dengelidir. Uygulama Seçenek lerden hangisine karar ver irseniz ver in, uygulama aşamaları her zaman kolay ve ayar lar hep aynı kalır. Doğru sonuçlar son derece kolay elde edilir. BOXCOVER’l i MERIVOBOX modular BOXCAP ’lı MERIVOBOX modular

8 Katalog 2022/2023 • KA-150 Çekmece ray sistemleri Ahşap tasarımlarınız için çelik kalitemiz

9 Ray sistemleri Katalog 2022/2023 • KA-150 Sayfa dizini Ray sistemleri 414 Short-URL www.blum.com/i359 MOVENTO – rafine çekmece ray sistemi MOVENTO rayımız, stabilizasyonu ve yüksek taşıma kapasitesi ile etk iliyor – şimdi yeni 70 kg taşıma kapasitesi ile de. Bu nedenle çekmece ray sistemi, örneğin tencere veya tava gibi ağır eşyaları sak ladığınız mut fak için çok uygundur. TANDEM – çok yönlü çekmece ray sistemi Gizli ray sistemi TANDEM, ahşap tasarımlarınız için çok yönlü bir çözümdür. Çok geniş programı sayesinde son derece esnek tasarım yapmanıza imkan ver ir. Fark lı nominal uzunluk lar, çeşitli çekmece tipler i ve taşıma kapasiteler i ve de yumuşak ve sessiz açma ve kapama sağlayan opsiyonel hareket teknolojiler i arasından geniş bir yelpa zede seçim yapabilirsiniz. TIP- ON ile entegre TANDEM kısmi çekişli çekmece TANDEM kısmi çek işli çekmece, TIP- ON ile entegre temin edilebilir. Bir taraf tan müşter iler inize daha fa zla konfor sunarsınız, diğer taraf tan iş yükünüz a zalır. Raya entegre edilebilmesi sayesinde, uygulama esnasında iş yükünüz ar tmadan müşter iler inize açma desteği sağlarsınız. Montaj için sadece tek li senkronizasyon miline ihtiyacınız vardır.

10 Katalog 2022/2023 • KA-150 Pazarlama Taslak oluşturma | Planlama | Teklif sunma Konstrüksiyon Sipariş E-SERVICES & Montaj yardımcıları İyi ser vis, ihtiyaç duyulduğu anda ihtiyaç duyulduğu yerde olur. Güvenilir bir or tak olarak, iş sürecinizin her aşamasında ürünler imiz için size bire bir uygun ser visler ve pratik uygulama yardımcıları sunuyoruz. Sizi, fik ir oluşturmadan mobilyanın tamamlanmasına kadar destek liyoruz. Size, fark lı lisan ve formatlarda resimler, videolar, broşür ler ve benzer i daha birçok larını, pa zar lama medya kütüphanesinde online sunuyoruz. Projeler inizi, kolayca online planlar, yapılandırır ve kaydedebilirsiniz. Müşter i tek lifler iniz için güncel ürün parça listeler ini kolayca oluşturabilirsiniz. Gövdeler i ve onlara uygun aksesuar ları yapılandırırken ürün ve gövde konfigüratör ler imiz size yardımcı oluyor. Kendi konstrüksiyon ya zılımınızda işleme devam edebileceğiniz CAD ver iler i elde edebilirsiniz. Arayüz sayesinde, tüm ürün parça listeler ini konfigüratörümüzden seçtiğiniz satıcının online mağa zasına ak tarabilirsiniz.

11 Katalog 2022/2023 • KA-150 İmalat Teslimat | Montaj Sat ış sonrası ser vis Sayfa dizini E-SERVICES 592 Short-URL www.blum.com/i361 Planlama sonuçlarınızı, konfigüratörden EASYSTICK’li MINIPRESS’e ak tarabilirsiniz. Kalıplar ve montaj aletler i gibi uygulama yardımcıları ile hızlı ve doğru üretim yapabilirsiniz. EASY ASSEMBLY uygulamasında, aksesuar ların montajı ve ayarı ile ilgili sorularınız için, videolar dahil cevaplar bulabilirsiniz. Satın alma sonrası da bireysel yanınızda oluyoruz. Blum danışmanınız, ürünler imiz ve ser visler imiz ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyor. E-SERVICES ve montaj yardımcıları

12 Katalog 2022/2023 • KA-150 Fikirlerin, dünyayı hareket et tireceğine inanıyoruz. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirebilmeniz için size, yenilikçi aksesuarlar, ilham veren mobilya konseptleri ve uygun ser visler sunuyoruz. Sizin ihtiyaçlarınız, küresel trendler ve daha fazla yaşam kalitesine yönelik or tak vizyonumuz, bize yön veriyor. Gelin beraber, hareketli fikirler yaratalım.

13 moving ideas Katalog 2022/2023 • KA-150 Yaşam kalitesi Mobilyaların günlük kullanımında daha fa zla konfor ve işlev için katkı sağlamak istiyoruz. Ürün gamı Her şey tek bir elden: Çok çeşitli ürün paletimiz ile günümüzün ve geleceğin ev yaşamı trendler ini uygulayabilirsiniz. İlham veren fikirler Dünya genelinde ev yaşamı trendler ini gözlemliyoruz ve yarının çözümler ini araştırıyoruz. Bilgi bir ik imimizi size ak tarıyoruz. Yenilik Biz hep hareket halindeyiz. Merakımız ve araştırmacı ruhumuz ile sizin için yeni ürünler ve ser visler geliştir iyoruz. Servisler İş süreçler inize uyar lanmış size özel ser visler ile günlük işinize destek oluyoruz. Kalite Ürünler imizi, ser visler imizi ve hat ta kendimizi sürek li olarak geliştirmeyi hiç bırakmıyoruz. Güven Sorumluluk alıyoruz: Or tak lığımız, çalışanlarımız, toplum ve çevre için. Julius Blum, 1952 yılında özel bir nal çivisi ile yolculuğumuzu başlat tı. Bugün, 120’den fa zla ülkedek i müşter iler imize yenilikçi aksesuar lar sunuyoruz.

14 Kalkar kapak sistemleri Katalog 2022/2023 • KA-150 1 ▬ CLIP tekniği sayesinde hızlı, basit montaj ve demontaj ▬ Kapakların konforlu, 3 boyutlu ayarı ▬ Kademesiz durdurma: Kapaklar istenen her pozisyonda duruyor ▬ Hiçbir parça çıkıntı yapmaz ▬ Ergonomik açıdan optimal kulp pozisyonu ▬ BLUMOTION – yumuşak ve sessiz kapama ▬ Üst dolaplar için elektrikli hareket desteği SERVO-DRIVE ile ▬ Kalkar kapaklar için mekanik açma desteği TIP-ON ile AVENTOS HK-XS‘ nin simetrik güç ünitesi tek veya çif t taraflı takılabilir. AVENTOS kalkar kapak sistemleri, “ tüm yaşam alanlarında” dolapları daha da kişisel tasarlamak için çok çeşitli imkanlar sunar. SERVO-DRIVE: AVENTOS HF, HS, HL ve HK top için elektrikli hareket desteği. AVENTOS HK top, HK-S ve HK-XS için mekanik bas-aç desteği TIP-ON. Kalkar kapaklar için AVENTOS aksesuarları üst dolap alanına yüksek hareket konforu getiriyor. Geniş kalkar kapaklar bile kolay açılıyor, istenen her pozisyonda duruyor ve de BLUMOTION sayesinde yumuşak ve sessiz kapanıyor.

15 Kalkar kapak sistemleri 〉 Özet Katalog 2022/2023 • KA-150 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 18 Özet 19 Standar t | SERVO-DRIVE 20 Aksesuar 28 AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak 30 Özet 31 Standar t | SERVO-DRIVE 32 AVENTOS HL – paralel kalkar kapak AVENTOS HL – paralel kalkar kapak 36 Özet 37 Standar t | SERVO-DRIVE 38 AVENTOS HK top – kalkar kapak AVENTOS HK top – kalkar kapak 42 Özet 43 Standar t | SERVO-DRIVE 44 TIP-ON 48 Aksesuar 51 AVENTOS HK-S – küçük kalkar kapak AVENTOS HK-S – küçük kalkar kapak 52 Özet 53 Standar t 54 TIP-ON 54 Aksesuar 57 AVENTOS HK-XS – ekstra küçük kalkar kapak AVENTOS HK-XS – ekstra küçük kalkar kapak 58 Özet 59 Standar t 60 TIP-ON 60 Aksesuar 65 AVENTOS – açılı bini ve cumba uygulamaları AVENTOS – açılı bini ve cumba uygulamaları 16 Aksesuar Vidalar 66 Punta matkabı 66 Tampon 66 Tornavida 67 Yıldız başlı uç 67 Kalkar kapak sistemleri Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim

16 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS – açılı bini ve cumba uygulamaları Katalog 2022/2023 • KA-150 Kalkar kapaklar için hareketli çeşitlilik Sayfa dizini AVENTOS – açılı bini ve cumba uygulamaları Short-URL www.blum.com/mitresrebates Açılı bini uygulaması >Cumbalı uygulamalar Kalkar kapak sistemleri Açılı bini veya cumba uygulanan kalkar kapaklar için de AVENTOS aksesuarları mükemmel hareket kalitesi sağlar. Son derece pratik: Küçük pozisyon değişiklikleri yardımıyla standar t aksesuarların kullanımına devam edilebilir. Yeni uygulama imkanları sayesinde sıra dışı tasarım fikirleri optimal uygulanabiliyor. Kalkar kapaklar son derece konforludur; mutfakta her zaman rahat ve başınızı sakınmak zorunda kalmadan hareket etmenizi sağlar. AVENTOS kalkar kapaklar açılırken istenen her pozisyonda durur ve böylece kapanırken rahat erişilir. Açma destekleri SERVO-DRIVE ve TIP-ON ilave konfor sunar.

17 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS – açılı bini ve cumba uygulamaları Katalog 2022/2023 • KA-150 Açılı bini uygulaması >Cumbalı uygulamalar AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak AVENTOS HL – paralel kalkar kapak AVENTOS HK top – kalkar kapak AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak AVENTOS HL – paralel kalkar kapak AVENTOS HK top – kalkar kapak Kalkar kapak sistemleri

18 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak Katalog 2022/2023 • KA-150 Büyük iki parça kapaklar için kalkar kapak aksesuarı Açma ve kapama – kolay ve konforlu Sizi ve müşterilerinizi etkileyecek diğer avantajlar Kalkar kapak sistemleri Uzun ömürlü Güç ünitesinin temel elemanı dayanıklı bir yay bloğudur. Sonuç: Uzun ömür. AVENTOS HF ile kalkar kapaklar zahmetsizce açılır. Ağır kapaklar için bile düşük bir çalıştırma kuvveti yeterlidir. Kademesiz durdurma sayesinde kapaklar, istenen her pozisyonda durur. Hiçbir parça çıkıntı yapmaz Çıkarılabilir teleskopik kol: Mobilya üretiminde ve mutfak montajında bir avantaj. Parmak emniyeti dahil CLIP top ara menteşenin yeni teknolojisi parmak emniyetini garanti altına alır. Aynı ebatta raflar Gövdenin yüksekliğine bağlı olarak ebatları aynı 2 raf kullanılabilir. Entegre BLUMOTION sayesinde hem ağır hem de hafif kapaklar yumuşak ve sessiz kapanır. Koruma kapakları, ipek beyazı, açık gri ve koyu gri renklerinde temin edilebiliyor. İki parçalı kapak, AVENTOS HF aksesuarı ile açılırken or tadan katlanarak yukarı kalkar. Katlanarak kalkar kapaklar, yüksek üst dolaplara uygulanan büyük kapaklar için idealdir; çünkü kulpa erişim her pozisyonda kolaydır. AVENTOS HF, farklı yükseklikteki kapaklara uygulanabilir. ▬ BLUMOTION sayesinde yumuşak ve sessiz kapanma ▬ Kolay açılma ▬ Açılırken her pozisyonda durma ▬ Gövde içine rahat erişim ▬ Sade program, çok çeşitli uygulama ▬ Kolay montaj ve ayar ▬ Geniş kapaklarda da stabil ▬ Uzun ömürlü ▬ İsteğe göre seçilebilen kulp pozisyonu ▬ Hiçbir parça çıkıntı yapmaz ▬ Opsiyonel: AVENTOS için SERVO-DRIVE, üst dolaplar için elektrikli hareket desteği

19 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Özet Katalog 2022/2023 • KA-150 Uygulamalar Web kodu Sayfa Standart | SERVO -DRIVE Ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler DQD8YM 20 Dar alüminyum çerçeveler DQD9NY 24 Aksesuar Hareket açısı sınırlayıcısı 21 Menteşe seti 28 Menteşe tabanları 144 Menteşe kolu koruma kapağı 151 Vidalar 66 Punta matkabı 66 Tampon 66 Tornavida 67 Yıldız başlı uç 67 Montaj, demontaj ve ayar Montaj, demontaj ve ayar Short-URL www.blum.com/a110 Makine yönetmeliği 701 Makine emniyet yönetmeliği için detaylı bilgi Short-URL www.blum.com/sd/guideline Piktogramlar Sadece istek üzerine ürün Kalkar kapak sistemleri Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim

20 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Katalog 2022/2023 • KA-150 Ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler Web kodu DQD8YM Güç faktörü LF Gövde yüksekliği KH (mm) x kapak ağırlığı FG, üst ve alt – kulp dahil (kg) Teorik gövde yüksekliği TKH Üst kapak yüksekliği FHo (mm) x 2 + fugalar Kesişen alanlarda daha kuvvetli olan güç ünitesini öneriyoruz! Sipariş bilgileri Standar t SERVO-DRIVE 4 Teleskopik kollar için menteşe tabanı Öneri Bağlantı şekli Mesafe (mm) Ürün nr. Vidalı 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Çakma 177H3100 Tüm çelik düz menteşe tabanları 0 mm mesafe ile mümkün 1 Ahşap kapaklar için her bir taraf ta 2 adet sunta vidası (609.1x00) kullanılır Geniş alüminyum çerçeveler için 2 adet gömme başlı sac vidası (608.085) kullanılır ▬ Yüksek üst dolaplara uygulanan iki parçalı kapaklar için ideal ▬ Gövde yüksekliği KH: 480 –1040 mm arası ▬ 1800 mm‘ ye kadar gövde genişliği KB ▬ BLUMOTION sayesinde yumuşak ve sessiz kapanma ▬ Düşük çalıştırma kuvveti ▬ Kademesiz durdurma ▬ Aletsiz montaj ▬ Her iki kapak için 3 boyutlu ayar imkanı ▬ Güç ünitesi için kolay kademesiz ayar ▬ Parmak emniyetini gözeten ara menteşe 1 Güç ünitesi seti Güç faktörü LF Uyarı Ürün nr. 2600 – 5500 1 adt. = LF 960 –2650 20F2200.05 5350 –10150 20F2500.05 9000 –17250 3 adt. = LF 13500 – 25900 20F2800.05 İçindekiler: 1 2 x Güç ünitesi, simetrik – 8 x Sunta vidası Ø 4 x 35 mm 2 Teleskopik kol seti Gövde yüksekliği KH (mm) Ürün nr. 480 – 570 1 20F3200.01 560 –710 1 20F3500.01 700 –900 1 20F3800.01 760 –1040 1 20F3900.01 İçindekiler: 2 2 x Teleskopik kol, simetrik 1 Asimetrik kapaklarda teorik gövde yüksekliği TKH 3 Koruma kapağı seti Renk Malzeme Ürün nr. SW | HGR | TGR Plastik 20F8020 İçindekiler: 3a 1 x Koruma kapağı, sol 3b 1 x Koruma kapağı, sağ 3c 2 x Branding ögesi, Blum logosu ile kabar tmalı IN-G 3 SERVO -DRIVE için koruma kapağı seti Renk Malzeme Ürün nr. SW | HGR | TGR Plastik 21F8020 İçindekiler: 3a 1 x SERVO-DRIVE koruma kapağı, sol 3b 1 x Koruma kapağı, sağ 3c 2 x Branding ögesi, Blum logosu ile kabar tmalı IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE şalteri 3e 6 x Blum aralama tamponu, Ø 5 mm 6 SERVO -DRIVE-set Renk Malzeme Ürün nr. R7037 Plastik 21FA000 İçindekiler: 6a 1 x Hareket ünitesi 6b 1 x SERVO-DRIVE dağıtım kablosu, 1500 mm 6c 1 x Bağlantı köprüsü 6d 2 x Kablo ucu koruması 3 güç ünitesinden itibaren 2 senkron hareket ünitesi kullanılmasını öneriyoruz 7 SERVO -DRIVE adaptörü 24 W Lisan paketi1 Dil2 Ürün nr. A DE | EN | FR | IT | NL Z10NE030A B DA | EN | FI | NO | SV Z10NE030B C EL | EN | HR | SL | SR | TR Z10NE030C D EN | ES | FR | IT | PT Z10NE030D E CS | HU | PL | SK Z10NE030E F BG | ET | LT | LV | RU Z10NE030F G EN | ES | FR Z10NE030G H EN | ZH Z10NE030H J JA Z10NE030J Kullanım ve montaj kılavuzu Elektrik kablosu olmaksızın 1 Lisan paketi – Kullanım ve montaj kılavuzu 2 ISO-639 yönetmeliği uyarınca lisan tanımlaması 8 Adaptör kutusu Renk Malzeme Ürün nr. WGR Plastik Z10NG120 SERVO-DRIVE adaptörü 24 W için 9 Elektrik kablosu Pazar Ürün nr. Pazar Ürün nr. AR Z10M200A JP Z10M200J GB Z10M200B AU Z10M200K CH | LI Z10M200C CL Z10M200L DK Z10M200D CN Z10M200N Avrupa Z10M200E BR Z10M200S.01 Avrupa 1 Z10M200E.OS TW Z10M200T IN Z10M200H US | CA Z10M200U IL Z10M200I ZA Z10M200Z Uzunluk 2 m, fiş dahil 1 Fişsiz Kalkar kapak sistemleri

21 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Katalog 2022/2023 • KA-150 Ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler Web kodu DQD8YM Sipariş bilgileri 7 | 8 | 9 için alternatif – SERVO -DRIVE elektrik adaptörü 12 W Sadece bir hareket ünitesi için uygun AC adaptörü1 Lisan paketi2 Dil 3 Ürün nr. E A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30EAF B DA | EN | FI | NO | SV ☎Z10NA30EBF C EL | EN | HR | SL | SR | TR ☎Z10NA30ECF D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30EDF E CS | HU | PL | SK ☎Z10NA30EEF F BG | ET | LT | LV | RU ☎Z10NA30EFF B A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30BAF K D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30KDF U G EN | ES | FR ☎Z10NA30UGF İçindekiler: – 1 x SERVO-DRIVE elektrik adaptörü 12 W Kablo dahil, 1120 mm (SERVO-DRIVE dağıtım kablosu maksimum 2000 mm uzunluğunda olabilir) AC adaptörü E B K U Talebe göre diğer kombinasyonlar 1 Detaylı pazar listesi için Enformasyon Bölümü’ ne bakın 2 Lisan paketi – Kullanım ve montaj kılavuzu 3 ISO-639 yönetmeliği uyarınca lisan tanımlaması 10 CLIP top 120° menteşe Tas Yay Ürün nr. INSERTA Yaysız 70T5590BTL Vidalı 1 70T5550.TL Tas binisi TO (sabit ölçü) 11 mm 1200 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 12 kg kapak ağırlığından FG itibaren 3 menteşe 1800 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 20 kg kapak ağırlığından FG itibaren 4 menteşe 1 Ahşap kapaklar için sunta vidaları (609.1x00) kullanılır Geniş aluminyum çerçeveler için havşalı – sac vidaları (660.0950) kullanılır 10 için alternatif 10 Daha büyük kapak binisi için CLIP top 120° özel menteşe Tas Yay Ürün nr. INSERTA Yaysız 72T5590BTL Vidalı 1 72T5550.TL Tas binisi TO (sabit ölçü) 13 mm 1200 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 12 kg kapak ağırlığından FG itibaren 3 menteşe 1800 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 20 kg kapak ağırlığından FG itibaren 4 menteşe 1 Ahşap kapaklar için sunta vidaları (609.1x00) kullanılır Geniş aluminyum çerçeveler için havşalı – sac vidaları (660.0950) kullanılır 11 CLIP top 120° menteşe için menteşe tabanı Öneri Bağlantı şekli Mesafe (mm) Ürün nr. Vidalı 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Çakma 177H3100 Standar t menteşe tabanı; mesafe, üst kapak binisinden FAo bağımsız 1 Ahşap kapaklar için her bir taraf ta 2 adet sunta vidası (609.1x00) kullanılır Geniş alüminyum çerçeveler için 2 adet gömme başlı sac vidası (608.085) kullanılır 12 CLIP top ara menteşe Tas Yay Ürün nr. EXPANDO Yaysız 78Z553ET Vidalı 1 78Z5500T 1200 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 12 kg kapak ağırlığından FG itibaren 3 menteşe 1800 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 20 kg kapak ağırlığından FG itibaren 4 menteşe 1 Ahşap kapaklar için sunta vidaları (609.1x00) kullanılır Geniş aluminyum çerçeveler için havşalı – sac vidaları (660.0950) kullanılır 13 CLIP top ara menteşe için menteşe tabanı Öneri Bağlantı şekli Mesafe (mm) Ürün nr. Vidalı 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Çakma 177H3100 Standar t menteşe tabanları 0 mm mesafe ile Çerçeve freze genişliği 57 mm‘ den az olan geniş alüminyum çerçeveler için sadece haç tipi menteşe tabanı kullanılır 1 Ahşap kapaklar için sunta vidaları (609.1x00) kullanılır Geniş aluminyum çerçeveler için havşalı – sac vidaları (660.0950) kullanılır Aksesuar – Hareket açısı sınırlayıcısı Hareket açısı OW Renk Ürün nr. 104° TGR 20F7051 83° R7037 20F7011 – SERVO -DRIVE dağıtım kablosu + kablo ucu koruması Renk Uzunluk (m) Ürün nr. SZ 8 Z10K800AE İçindekiler: 6b 1 x SERVO-DRIVE dağıtım kablosu 6d 5 x Kablo ucu koruması Kısaltılabilir SERVO-DRIVE dağıtım kablosu olarak kullanılabilir – Bağlantı köprüsü ve kablo ucu koruması Renk Malzeme Ürün nr. SZ Plastik Z10V100E.01 İçindekiler: 6c 1 x Bağlantı köprüsü 6d 2 x Kablo ucu koruması Aletsiz montaj – Kablo tutucu Renk Malzeme Ürün nr. WS Plastik Z10K0009 Örneğin SERVO-DRIVE dağıtım kablosunun sabitlenmesi için Renk Renk HGR Açık gri WGR Beyaz gri SW İpek beyazı SZ Siyah TGR Koyu gri WS Beyaz R7037 RAL 7037 toz grisi IN-G Inmold mat paslanmaz çelik Sayfa dizini Özet 19 Aksesuar – Menteşe seti 28 Menteşe tabanları 144 Aksesuar – Genel 66 Planlama – Simetrik 22 Planlama – Asimetrik 23 Planlama – Blum aralama tamponu 29 Planlama – SERVO-DRIVE şalteri 29 SERVO-DRIVE uno – pazar listesi 718 E-SERVICES ve montaj yardımcıları 590 Kulpsuz kapak ağırlığı FG (kg) 704 Makine yönetmeliği 701 Diğer teknik bilgiler 698 Montaj, demontaj ve ayar Short-URL www.blum.com/a110 Kalkar kapak sistemleri

FHo Y FAo 22 Katalog 2022/2023 • KA-150 Ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler Web kodu DQD8YM Planlama Simetrik Delme pozisyonu Gövde yüksekliği KH (mm) H (mm) 480 – 549 KH x 0.3 – 28 550 –1040 KH x 0.3 – 57 4 x sunta vidası Ø 4 x 35 mm SERVO-DRIVE için delme işlemi – dağıtım kablosu, sadece sol * Delik derinliği 5 mm ** Alternatif delme Yer ihtiyacı KH Gövde yüksekliği Hareket açısı sınırlayıcısı Y (mm) Olmaksızın FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Üst kapak yüksekliği Kapak uygulaması CLIP top 120° menteşe TB Tas delme mesafesi F Fuga FAo Üst kapak binisi () CLIP top 120° özel menteşe CLIP top ara menteşe TB Tas delme mesafesi F Fugalar min. 1.5 mm * 37 mm haç tipi menteşe tabanlarında (37/32) Tas delme mesafesi TB MD Kapak binisi FA (mm) 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 0 3 4 5 6 3 3 4 5 6 6 3 4 5 6 9 3 4 5 6 MD Menteşe tabanı yükseklik mesafesi (mm) Tas delme mesafesi TB MD Kapaklar arası yatay fuga F (mm) 3 4 5 6 0 6 5 4 3 3 6 9 MD Menteşe tabanı yükseklik mesafesi (mm) Vidalı montaj INSERTA | EXPANDO montajı Tas ölçüleri CLIP top 120° özel menteşede kapak binisi FA, her zaman 2 mm daha büyüktür Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Gövde yüksekliği KH (mm) X (mm) 177H3100 | 177H3100E | 177H3100E10 | 177H5100 | 175H3100 | 175H4100 175H5400 | 177H5400E 480 – 549 70 68 550 –1040 47 45 SFA Yan kapak binisi Kalkar kapak sistemleri

FHo Y FAo 23 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Katalog 2022/2023 • KA-150 Ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler Web kodu DQD8YM Planlama Asimetrik Delme pozisyonu Teorik gövde yüksekliği TKH (mm) H (mm) 480 – 549 TKH x 0.3 – 28 550 –1040 TKH x 0.3 – 57 4 x sunta vidası Ø 4 x 35 mm SERVO-DRIVE için delme işlemi – dağıtım kablosu, sadece sol * Delik derinliği 5 mm ** Alternatif delme Yer ihtiyacı TKH = FHo (mm) x 2 + fugalar TKH Teorik gövde yüksekliği FHo Üst kapak yüksekliği FHu Alt kapak yüksekliği Hareket açısı sınırlayıcısı Y (mm) Olmaksızın FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Üst kapak yüksekliği Daha büyük olan kapak üst te olmak zorundadır! Kapak uygulaması Teorik gövde yüksekliği TKH (mm) X (mm) 177H3100 | 177H3100E | 177H3100E10 | 177H5100 | 175H3100 | 175H4100 175H5400 | 177H5400E 480 – 549 FHo / 2 + 70 FHo / 2 + 68 550 –1040 FHo / 2 + 47 FHo / 2 + 45 FHo Üst kapak yüksekliği FHu Alt kapak yüksekliği FAu Alt kapak binisi SFA Yan kapak binisi CLIP top 120° menteşe TB Tas delme mesafesi F Fuga FAo Üst kapak binisi () CLIP top 120° özel menteşe CLIP top ara menteşe TB Tas delme mesafesi F Fugalar min. 1.5 mm * 37 mm haç tipi menteşe tabanlarında (37/32) Tas delme mesafesi TB MD Kapak binisi FA (mm) 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 0 3 4 5 6 3 3 4 5 6 6 3 4 5 6 9 3 4 5 6 MD Menteşe tabanı yükseklik mesafesi (mm) CLIP top 120° özel menteşede kapak binisi FA, her zaman 2 mm daha büyüktür Tas delme mesafesi TB MD Kapaklar arası yatay fuga F (mm) 3 4 5 6 0 6 5 4 3 3 6 9 MD Menteşe tabanı yükseklik mesafesi (mm) Vidalı montaj INSERTA | EXPANDO montajı Sayfa dizini Özet 19 Sipariş bilgileri – ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler 20 Planlama – Blum aralama tamponu 29 Planlama – SERVO-DRIVE şalteri 29 Makine yönetmeliği 701 Montaj, demontaj ve ayar Short-URL www.blum.com/a110 Kalkar kapak sistemleri

24 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Katalog 2022/2023 • KA-150 Dar alüminyum çerçeveler Web kodu DQD9NY Güç faktörü LF Gövde yüksekliği KH (mm) x kapak ağırlığı FG, üst ve alt – kulp dahil (kg) Teorik gövde yüksekliği TKH Üst kapak yüksekliği FHo (mm) x 2 + fugalar Kesişen alanlarda daha kuvvetli olan güç ünitesini öneriyoruz! Sipariş bilgileri Standar t SERVO-DRIVE 1 Güç ünitesi seti Güç faktörü LF Uyarı Ürün nr. 2600 – 5500 1 adt. = LF 960 –2650 20F2200.05 5350 –10150 20F2500.05 9000 –17250 20F2800.05 İçindekiler: 1 2 x Güç ünitesi, simetrik – 8 x Sunta vidası Ø 4 x 35 mm 2 Teleskopik kol seti Gövde yüksekliği KH (mm) Ürün nr. 480 – 570 1 20F3200.01 560 –710 1 20F3500.01 700 –900 1 20F3800.01 760 –1040 1 20F3900.01 İçindekiler: 2 2 x Teleskopik kol, simetrik 1 Asimetrik kapaklarda teorik gövde yüksekliği TKH 3 Koruma kapağı seti Renk Malzeme Ürün nr. SW | HGR | TGR Plastik 20F8020 İçindekiler: 3a 1 x Koruma kapağı, sol 3b 1 x Koruma kapağı, sağ 3c 2 x Branding ögesi, Blum logosu ile kabar tmalı IN-G 3 SERVO -DRIVE için koruma kapağı seti Renk Malzeme Ürün nr. SW | HGR | TGR Plastik 21F8020 İçindekiler: 3a 1 x SERVO-DRIVE koruma kapağı, sol 3b 1 x Koruma kapağı, sağ 3c 2 x Branding ögesi, Blum logosu ile kabar tmalı IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE şalteri 3e 6 x Blum aralama tamponu, Ø 5 mm 4 CLIP adaptör plaka, teleskopik kol için Uygulama Mesafe (mm) Ürün nr. Sol | Sağ 0 175H5B00 6 SERVO -DRIVE-set Renk Malzeme Ürün nr. R7037 Plastik 21FA000 İçindekiler: 6a 1 x Hareket ünitesi 6b 1 x SERVO-DRIVE dağıtım kablosu, 1500 mm 6c 1 x Bağlantı köprüsü 6d 2 x Kablo ucu koruması 7 SERVO -DRIVE adaptörü 24 W Lisan paketi1 Dil2 Ürün nr. A DE | EN | FR | IT | NL Z10NE030A B DA | EN | FI | NO | SV Z10NE030B C EL | EN | HR | SL | SR | TR Z10NE030C D EN | ES | FR | IT | PT Z10NE030D E CS | HU | PL | SK Z10NE030E F BG | ET | LT | LV | RU Z10NE030F G EN | ES | FR Z10NE030G H EN | ZH Z10NE030H J JA Z10NE030J Kullanım ve montaj kılavuzu Elektrik kablosu olmaksızın 1 Lisan paketi – Kullanım ve montaj kılavuzu 2 ISO-639 yönetmeliği uyarınca lisan tanımlaması 8 Adaptör kutusu Renk Malzeme Ürün nr. WGR Plastik Z10NG120 SERVO-DRIVE adaptörü 24 W için 9 Elektrik kablosu Pazar Ürün nr. Pazar Ürün nr. AR Z10M200A JP Z10M200J GB Z10M200B AU Z10M200K CH | LI Z10M200C CL Z10M200L DK Z10M200D CN Z10M200N Avrupa Z10M200E BR Z10M200S.01 Avrupa 1 Z10M200E.OS TW Z10M200T IN Z10M200H US | CA Z10M200U IL Z10M200I ZA Z10M200Z Uzunluk 2 m, fiş dahil 1 Fişsiz Kalkar kapak sistemleri ▬ Yüksek üst dolaplara uygulanan iki parçalı kapaklar için ideal ▬ Gövde yüksekliği KH: 480 –1040 mm arası ▬ 1800 mm‘ ye kadar gövde genişliği KB ▬ BLUMOTION sayesinde yumuşak ve sessiz kapanma ▬ Düşük çalıştırma kuvveti ▬ Kademesiz durdurma ▬ Aletsiz montaj ▬ Her iki kapak için 3 boyutlu ayar imkanı ▬ Güç ünitesi için kolay kademesiz ayar ▬ Parmak emniyetini gözeten ara menteşe

25 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Katalog 2022/2023 • KA-150 Dar alüminyum çerçeveler Web kodu DQD9NY Sipariş bilgileri 7 | 8 | 9 için alternatif – SERVO -DRIVE elektrik adaptörü 12 W Sadece bir hareket ünitesi için uygun AC adaptörü1 Lisan paketi2 Dil 3 Ürün nr. E A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30EAF B DA | EN | FI | NO | SV ☎Z10NA30EBF C EL | EN | HR | SL | SR | TR ☎Z10NA30ECF D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30EDF E CS | HU | PL | SK ☎Z10NA30EEF F BG | ET | LT | LV | RU ☎Z10NA30EFF B A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30BAF K D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30KDF U G EN | ES | FR ☎Z10NA30UGF İçindekiler: – 1 x SERVO-DRIVE elektrik adaptörü 12 W Kablo dahil, 1120 mm (SERVO-DRIVE dağıtım kablosu maksimum 2000 mm uzunluğunda olabilir) AC adaptörü E B K U Talebe göre diğer kombinasyonlar 1 Detaylı pazar listesi için Enformasyon Bölümü’ ne bakın 2 Lisan paketi – Kullanım ve montaj kılavuzu 3 ISO-639 yönetmeliği uyarınca lisan tanımlaması 10 CLIP top 120° alüminyum çerçeve menteşesi Tas Yay Ürün nr. Vidalı Yaysız 72T550A.TL 1200 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 12 kg kapak ağırlığından FG itibaren 3 menteşe 1800 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 20 kg kapak ağırlığından FG itibaren 4 menteşe Bağlantı vidaları pakete dahil 11 CLIP top 120° menteşe için menteşe tabanı Öneri Bağlantı şekli Mesafe (mm) Ürün nr. Vidalı 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Çakma 177H3100 Standar t menteşe tabanı; mesafe, üst fugadan F bağımsız 1 Dar alüminyum çerçeveler için her bir yan taraf ta 2 gömme başlı sac vida (660.0950) kullanılır 12 CLIP top alüminyum ara menteşe Tas Yay Ürün nr. Vidalı 1 Yaysız 78Z550AT 1200 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 12 kg kapak ağırlığından FG itibaren 3 menteşe 1800 mm gövde genişliğinde KB ve ayrıca 20 kg kapak ağırlığından FG itibaren 4 menteşe 1 Dar alüminyum çerçeveler için her bir yan taraf ta 2 gömme başlı sac vida (660.0950) kullanılır 13 CLIP adaptör plaka, ara menteşe için Uygulama Mesafe (mm) Ürün nr. Simetrik 0 175H5A00 Bağlantı vidaları pakete dahil Aksesuar – Hareket açısı sınırlayıcısı Hareket açısı OW Renk Ürün nr. 104° TGR 20F7051 83° R7037 20F7011 – SERVO -DRIVE dağıtım kablosu + kablo ucu koruması Renk Uzunluk (m) Ürün nr. SZ 8 Z10K800AE İçindekiler: 6b 1 x SERVO-DRIVE dağıtım kablosu 6d 5 x Kablo ucu koruması Kısaltılabilir SERVO-DRIVE dağıtım kablosu olarak kullanılabilir – Bağlantı köprüsü ve kablo ucu koruması Renk Malzeme Ürün nr. SZ Plastik Z10V100E.01 İçindekiler: 6c 1 x Bağlantı köprüsü 6d 2 x Kablo ucu koruması Aletsiz montaj – Kablo tutucu Renk Malzeme Ürün nr. WS Plastik Z10K0009 Örneğin SERVO-DRIVE dağıtım kablosunun sabitlenmesi için Renk Renk HGR Açık gri WGR Beyaz gri SW İpek beyazı SZ Siyah TGR Koyu gri WS Beyaz R7037 RAL 7037 toz grisi IN-G Inmold mat paslanmaz çelik Sayfa dizini Özet 19 Aksesuar – Menteşe seti 28 Menteşe tabanları 144 Aksesuar – Genel 66 Planlama – Simetrik 26 Planlama – Asimetrik 27 Planlama – Blum aralama tamponu 29 Planlama – SERVO-DRIVE şalteri 29 SERVO-DRIVE uno – pazar listesi 718 E-SERVICES ve montaj yardımcıları 590 Kulpsuz kapak ağırlığı FG (kg) 704 Makine yönetmeliği 701 Diğer teknik bilgiler 698 Montaj, demontaj ve ayar Short-URL www.blum.com/a110 Kalkar kapak sistemleri

FHo Y 26 Katalog 2022/2023 • KA-150 Dar alüminyum çerçeveler Web kodu DQD9NY Planlama Simetrik Delme pozisyonu Gövde yüksekliği KH (mm) H (mm) 480 – 549 KH x 0.3 – 28 550 –1040 KH x 0.3 – 57 4 x sunta vidası Ø 4 x 35 mm SERVO-DRIVE için delme işlemi – dağıtım kablosu, sadece sol * Delik derinliği 5 mm ** Alternatif delme Yer ihtiyacı KH Gövde yüksekliği Hareket açısı sınırlayıcısı Y (mm) Olmaksızın FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Üst kapak yüksekliği Kapak uygulaması Gövde yüksekliği KH (mm) X (mm) 480 – 549 54 550 –1040 31 CLIP top 120° alüminyum çerçeve menteşesi CLIP top alüminyum ara menteşe F Fugalar min. 1.5 mm 20.5 mm çerçeve kalınlığından itibaren fuga F ayarlanmalıdır Vidalı montaj (menteşe | adaptör plaka) * Malzeme kalınlığının değişmesi durumunda uygulama ölçüleri yeniden hesaplanmalıdır Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Kalkar kapak sistemleri

FHo Y 27 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Katalog 2022/2023 • KA-150 Dar alüminyum çerçeveler Web kodu DQD9NY Planlama Asimetrik Delme pozisyonu Teorik gövde yüksekliği TKH (mm) H (mm) 480 – 549 TKH x 0.3 – 28 550 –1040 TKH x 0.3 – 57 4 x sunta vidası Ø 4 x 35 mm SERVO-DRIVE için delme işlemi – dağıtım kablosu, sadece sol * Delik derinliği 5 mm ** Alternatif delme Yer ihtiyacı TKH = FHo (mm) x 2 + fugalar TKH Teorik gövde yüksekliği FHo Üst kapak yüksekliği FHu Alt kapak yüksekliği Hareket açısı sınırlayıcısı Y (mm) Olmaksızın FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Üst kapak yüksekliği Daha büyük olan kapak üst te olmak zorundadır! Kapak uygulaması Teorik gövde yüksekliği TKH (mm) X (mm) 480 – 549 FHo / 2 + 54 550 –1040 FHo / 2 + 31 FHo Üst kapak yüksekliği FHu Alt kapak yüksekliği FAu Alt kapak binisi CLIP top 120° alüminyum çerçeve menteşesi CLIP top alüminyum ara menteşe F Fugalar min. 1.5 mm 20.5 mm çerçeve kalınlığından itibaren fuga F ayarlanmalıdır Vidalı montaj (menteşe | adaptör plaka) * Malzeme kalınlığının değişmesi durumunda uygulama ölçüleri yeniden hesaplanmalıdır Sayfa dizini Özet 19 Sipariş bilgileri – dar alüminyum çerçeveler 24 Planlama – Blum aralama tamponu 29 Planlama – SERVO-DRIVE şalteri 29 Makine yönetmeliği 701 Montaj, demontaj ve ayar Short-URL www.blum.com/a110 Kalkar kapak sistemleri

28 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Aksesuar Katalog 2022/2023 • KA-150 Menteşe seti – ahşap kapaklar Sipariş bilgileri Menteşe seti – ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler Sipariş bilgileri Menteşe seti – dar alüminyum çerçeveler Sipariş bilgileri ▬ Menteşe seti ▬ Menteşe seti ▬ Menteşe seti Bağlantı şekli Ürün nr. INSERTA | Çakma | EXPANDO ☎ 78Z5530T11 İçindekiler: 2 x CLIP top 120° menteşe, yaysız 70T5590BTL 2 x CLIP top ara menteşe, yaysız 78Z5530T 6 x Düz eksantrik menteşe tabanı 177H3100 Bağlantı şekli Ürün nr. Vidalı 1 ☎ 78Z5500T12 İçindekiler: 2 x CLIP top 120° menteşe, yaysız 70T5550.TL 2 x CLIP top ara menteşe, yaysız 78Z5500T Geniş alüminyum çerçeveler için CLIP top ara menteşede ilave bir haç tipi menteşe tabanı gereklidir 6 x Düz eksantrik menteşe tabanı 175H3100 1 Ahşap kapaklar için sunta vidaları (609.1x00) kullanılır Geniş aluminyum çerçeveler için havşalı – sac vidaları (660.0950) kullanılır Bağlantı şekli Ürün nr. Vidalı ☎ 78Z550AT11 İçindekiler: 2 x CLIP top 120° alüminyum çerçeve menteşesi, yaysız 72T550A.TL 2 x CLIP top alüminyum ara menteşe, yaysız 78Z550AT 2 x Düz eksantrik menteşe tabanı 175H5400 2 x CLIP adaptör plaka, simetrik 175H5A00 2 x CLIP adaptör plaka, sağ/sol 175H5B00 Kalkar kapak sistemleri

29 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HF – katlanarak kalkar kapak 〉 Planlama Katalog 2022/2023 • KA-150 Planlama Blum aralama tamponu (sadece SERVO -DRIVE kullanımı) Blum aralama tamponu takılır (yapıştırılmaz) Alüminyum çerçeveler için öneri Blum aralama tamponu için delikler gövde tarafında açılmalıdır Sabitlenmeden önce kapakta bini denemesi yapılmalıdır * Aşağı doğru çıkması olan kapaklarda gövdenin alt kenarından itibaren SERVO -DRIVE şalteri Sayfa dizini Özet 19 Sipariş bilgileri – ahşap kapaklar ve geniş alüminyum çerçeveler 20 Sipariş bilgileri – dar alüminyum çerçeveler 24 E-SERVICES ve montaj yardımcıları 590 Makine yönetmeliği 701 Diğer teknik bilgiler 698 Montaj, demontaj ve ayar Short-URL www.blum.com/a110 Kalkar kapak sistemleri

30 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak Katalog 2022/2023 • KA-150 Eğimli kalkan bir kapak daha yumuşak hareket edebilir mi? Hareket konforu ve tasarım seçenekleri Sizi ve müşterilerinizi etkileyecek diğer avantajlar Kalkar kapak sistemleri Uzun ömürlü Güç ünitesinin temel elemanı dayanıklı bir yay bloğudur. Sonuç: Uzun ömür. Hiçbir parça çıkıntı yapmaz Çıkarılabilir kol mekanizması: Mobilya üretiminde ve mutfak montajında bir avantaj. AVENTOS HS etkileyici bir hareket konforu sunuyor. Ağır kapaklar bile düşük çalıştırma kuvveti ile rahatça açılıyor. SERVO-DRIVE, kapağa hafifçe bastırıldığında kalkar kapağın açılmasını hemen destekliyor. Otomatik kapama için bir tuşa basmak yeterli. AVENTOS HS, 8 mm’den başlayan ince kapaklar için EXPANDO T ile uygulanabiliyor. Koruma kapakları, ipek beyazı, açık gri ve koyu gri renklerinde temin edilebiliyor. Taçlar ve yanaklar AVENTOS HS, taçlı veya yanaklı gövdeler ile rahatlıkla kombine edilir. Böylece mobilya planlaması için ilave tasarım imkanları oluşuyor. AVENTOS HS ile kapak, gövdenin üzerinden yukarı eğimli hareket eder ve bu nedenle büyük kapaklar için idealdir. Eğimli kalkar kapak, taç uygulanan dolaplar için de doğru seçimdir. ▬ BLUMOTION sayesinde yumuşak ve sessiz kapanma ▬ Kolay açılma ▬ Açılırken her pozisyonda durma ▬ Gövde içine rahat erişim ▬ Taçlı veya yanaklı üst dolaplara uygun ▬ Sade program, çok çeşitli uygulama ▬ Kolay montaj ve ayar ▬ Geniş kapaklarda da stabil ▬ Uzun ömürlü ▬ Hiçbir parça çıkıntı yapmaz ▬ Opsiyonel: AVENTOS için SERVO-DRIVE, üst dolaplar için elektrikli hareket desteği

31 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak 〉 Özet Katalog 2022/2023 • KA-150 Uygulamalar Web kodu Sayfa Standart | SERVO -DRIVE Ahşap kapaklar, geniş ve dar alüminyum çerçeveler DQDADA 32 Aksesuar Vidalar 66 Punta matkabı 66 Tampon 66 Tornavida 67 Yıldız başlı uç 67 Montaj, demontaj ve ayar Montaj, demontaj ve ayar Short-URL www.blum.com/a120 Makine yönetmeliği 701 Makine emniyet yönetmeliği için detaylı bilgi Short-URL www.blum.com/sd/guideline Piktogramlar Sadece istek üzerine ürün Kalkar kapak sistemleri Sembolik resim Sembolik resim Sembolik resim

32 Kalkar kapak sistemleri 〉 AVENTOS HS – eğimli kalkar kapak 〉 Standart | SERVO-DRIVE Katalog 2022/2023 • KA-150 Ahşap kapaklar, geniş ve dar alüminyum çerçeveler Web kodu DQDADA Güç ünitesi Doğru güç ünitesinin seçimi için gövde yüksekliğine KH ve kulp dahil kapak ağırlığına FG ihtiyacınız var Örnek Gövde yüksekliği KH = 600 mm Kapak ağırlığı FG = 10 kg Güç ünitesi seçimi = 20S2E00.05 KH = 602 mm → 600 mm KH = 603 mm → 605 mm Kesişen alanlarda daha kuvvetli olan güç ünitesini öneriyoruz! Sipariş bilgileri Standar t SERVO-DRIVE 1 Güç ünitesi seti Gövde yüksekliği KH 350 – 525 mm Ürün nr. 20S2A00.05 20S2B00.05 20S2C00.05 Ürün nr. 20S2A00.05 20S2B00.05 20S2C00.05 KH (mm) Kulp dahil kapak ağırlığı (kg) KH (mm) Kulp dahil kapak ağırlığı (kg) 350 2.00 – 5.00 4.50 –9.50 9.25 –10.50 440 2.25 – 4.50 4.25 – 8.50 8.25 –13.00 355 2.00 – 4.75 4.50 –9.50 9.25 –10.50 445 2.25 – 4.50 4.25 – 8.50 8.25 –13.25 360 2.00 – 4.75 4.50 –9.50 9.25 –10.75 450 2.25 – 4.25 4.00 – 8.50 8.25 –13.50 365 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.00 455 2.25 – 4.25 4.00 – 8.50 8.25 –13.50 370 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.00 460 2.25 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –13.75 375 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.25 465 2.25 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –13.75 380 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.25 470 2.50 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –14.00 385 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.50 475 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.00 390 2.00 – 4.75 4.50 –9.00 8.75 –11.50 480 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.25 395 2.00 – 4.75 4.50 –9.00 8.75 –11.75 485 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.25 400 2.00 – 4.75 4.25 –9.00 8.75 –12.00 490 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.50 405 2.25 – 4.50 4.25 –9.00 8.75 –12.00 495 2.50 – 4.25 3.75 –7.75 7.50 –14.50 410 2.25 – 4.50 4.25 –9.00 8.75 –12.25 500 2.50 – 4.25 3.50 –7.75 7.50 –14.75 415 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.50 505 2.50 – 4.00 3.50 –7.75 7.50 –14.75 420 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.50 510 2.50 – 4.00 3.50 –7.75 7.50 –14.75 425 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.75 515 2.50 – 4.00 3.50 –7.50 7.25 –14.75 430 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.75 520 2.50 – 4.00 3.50 –7.50 7.25 –15.00 435 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –13.00 525 2.50 – 4.00 3.25 –7.50 7.25 –15.00 Gövde yüksekliği KH 526 – 675 mm Ürün nr. 20S2D00.05 20S2E00.05 20S2F00.05 Ürün nr. 20S2D00.05 20S2E00.05 20S2F00.05 KH (mm) Kulp dahil kapak ağırlığı (kg) KH (mm) Kulp dahil kapak ağırlığı (kg) 526 3.00 – 6.75 6.25 –13.00 12.00 –16.50 605 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 530 3.00 – 6.75 6.25 –12.75 11.75 –16.75 610 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 535 3.00 – 6.75 6.25 –12.75 11.75 –16.75 615 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 540 3.00 – 6.50 6.00 –12.75 11.75 –17.00 620 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 545 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.25 625 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 550 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.25 630 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 555 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.50 635 3.00 – 5.50 5.25 –11.50 10.25 –18.75 560 3.00 – 6.50 6.00 –12.25 11.25 –17.50 640 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –18.75 565 3.00 – 6.25 5.75 –12.25 11.25 –17.75 645 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –18.75 570 3.00 – 6.25 5.75 –12.25 11.25 –17.75 650 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 575 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 11.00 –18.00 655 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 580 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 11.00 –18.00 660 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 585 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 10.75 –18.25 665 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 590 3.00 – 6.00 5.50 –12.00 10.75 –18.25 670 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 595 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 675 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 600 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 Gövde yüksekliği KH 676 – 800 mm Ürün nr. 20S2G00.05 20S2H00.05 20S2I00.05 Ürün nr. 20S2G00.05 20S2H00.05 20S2I00.05 KH (mm) Kulp dahil kapak ağırlığı (kg) KH (mm) Kulp dahil kapak ağırlığı (kg) 676 3.50 – 8.00 7.00 –13.50 13.00 –21.50 740 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.75 –20.75 680 3.50 – 8.00 7.00 –13.50 13.00 –21.50 745 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.50 –20.50 685 3.50 – 8.00 7.00 –13.25 12.75 –21.50 750 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.50 –20.50 690 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.75 –21.50 755 3.75 –7.25 6.50 –12.75 11.25 –20.50 695 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.50 –21.50 760 3.75 –7.25 6.50 –12.75 11.25 –20.25 700 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.50 –21.50 765 3.75 –7.25 6.50 –12.50 11.00 –20.25 705 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.25 –21.50 770 3.75 –7.00 6.25 –12.50 11.00 –20.25 710 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.25 –21.25 775 3.75 –7.00 6.25 –12.50 11.00 –20.25 715 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.25 780 4.00 –7.00 6.25 –12.50 10.75 –20.25 720 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.25 785 4.00 –7.00 6.25 –12.50 10.75 –20.00 725 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.00 790 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.75 –20.00 730 3.50 –7.50 6.75 –13.00 11.75 –21.00 795 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.50 –20.00 735 3.50 –7.50 6.50 –13.00 11.75 –20.75 800 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.50 –20.00 İçindekiler: 1 2 x Güç ünitesi, simetrik – 10 x Sunta vidası Ø 4 x 35 mm KH Gövde yüksekliği 2 Kol mekanizması seti Renk Malzeme Ürün nr. NI Çelik 20S3500.06 İçindekiler: 2a 1 x Kol mekanizması, sol 2b 1 x Kol mekanizması, sağ 2c 2 x Yatay stabilizatör için koruma kapağı 2 SERVO -DRIVE için kol mekanizması seti Renk Malzeme Ürün nr. NI Çelik 21S3500.01 İçindekiler: 2a 1 x SERVO-DRIVE kol mekanizması, sol 2b 1 x SERVO-DRIVE kol mekanizması, sağ 2c 2 x Yatay stabilizatör için koruma kapağı 3 Koruma kapağı seti Renk Malzeme Ürün nr. SW | HGR | TGR Plastik 20S8020 İçindekiler: 3a 1 x Koruma kapağı, sol 3b 1 x Koruma kapağı, sağ 3c 2 x Branding ögesi, Blum logosu ile kabar tmalı IN-G 3 SERVO -DRIVE için koruma kapağı seti Renk Malzeme Ürün nr. SW | HGR | TGR Plastik 21S8020 İçindekiler: 3a 1 x SERVO-DRIVE koruma kapağı, sol 3b 1 x Koruma kapağı, sağ 3c 2 x Branding ögesi, Blum logosu ile kabar tmalı IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE şalteri 3e 4 x Blum aralama tamponu, Ø 5 mm Kalkar kapak sistemleri ▬ Büyük tek parça kapaklar için ideal ▬ Gövde yüksekliği KH: 350 – 800 mm arası ▬ 1800 mm‘ ye kadar gövde genişliği KB ▬ BLUMOTION sayesinde yumuşak ve sessiz kapanma ▬ Düşük çalıştırma kuvveti ▬ Kademesiz durdurma ile dengeli hareket konforu ▬ Aletsiz montaj ▬ 3 boyutlu kapak ayarı ▬ Güç ünitesi için kolay kademesiz ayar

RkJQdWJsaXNoZXIy