Blum Katalógus és Kézikönyv 2022-2023_hu

Katalógus és Kézikönyv 2022/2023 www.blum.com

① ② ③ Rövidítése az internethez Katalógus 2022/2023 • KA-150 Webkód Short-URL www.blum.com/configurator Példa Webkód DQBQ2M Short-URL Példa Segítség tervezésnél és rendelésnél Short-URL www.blum.com/planningtools QR-Code Példa Felhasználási film Short-URL www.blum.com/gmSum Ahhoz, hogy mindig átfogó és aktuális termékinformációkhoz jusson, katalógusunkat összekapcsoltuk online-világunkkal. A katalógusban egy lépéssel a termékoldalról az E-SERVICES szolgáltatásainkhoz jut. A webkódokkal a terméktervezőben közvetlenül a mindenkori termékhez lép. Ezáltal gyorsan és egyszerűen tervezési információkat, ellenőrzött vasalatlistákat kap a kereskedőnél leadandó közvetlen megrendeléséhez, illetve még sok mást. Termékeinkhez a katalógusban rövid URL-címeket és QR kódokat talál. Ezek Önt közvetlenül továbbvezetik részletes digitális információinkhoz, mint pl. a dizájnválasztó, információk szereléshez, leszereléshez és beállításhoz, alkalmazásfilmek vagy gépi irányelvek. Adja meg a Blum termékter vezőjében a webkódokat és a vasalatlista mellet t szerezzen információkat a rendelkezésre álló programról, a feldolgozásról és a forgalomba hozatalról. A rövid web-cím lehetővé teszi a további termékinformációkhoz való hozzáférést, mint pl. szerelési útmutatók, katalógusok, műszaki leírások kinyomtatását. A QR kód segítségével hívja elő közvetlenül a Blum-termékek feldolgozására vonatkozó információkat, valamint további tar talmakat – akár az ügyfélnél is a helyszínen. ① Webkód megadása vagy kat tintás Adja meg a Blum termékter vezőjében a webkódokat vagy a PDF-ben kat tintson a webkódra. ② Vasalat konfigurálása A webkód segítségével a termékter vezőben a legfontosabb szűrők már ki vannak osztva – ter vezze meg a teljes alkalmazást kevesebb kat tintással. ③ Vasalatlista kiadása Végül kap egy kész vasalatlistát és ezt csupán egy kat tintással átviheti az online-shopban kiválasztot t kereskedőhöz.

Kivetőpántrendszerek Kivetőpántrendszerek Áttekintés 69 CLIP top BLUMOTION | CLIP top – kivetőpántok Szerszám nélküli CLIP-szerelés 70 BLUMOTION ajtókhoz 156 TIP-ON ajtókhoz 170 MODUL – kivetőpántok Szerelés rátolással 174 Fiókrendszerek Fiókrendszerek Áttekintés 189 TANDEMBOX plus 348 LEGRABOX 190 TIP-ON BLUMOTION egység TANDEMBOX fiókhoz 350 TIP-ON BLUMOTION egység LEGRABOX fiókhoz 244 SERVO -DRIVE LEGRABOX | MERIVOBOX | TANDEMBOX fiókhoz 358 TIP-ON egység LEGRABOX fiókhoz 250 MERIVOBOX 256 METABOX 390 TIP-ON BLUMOTION egység MERIVOBOX fiókhoz 296 TANDEMBOX antaro 302 Vezetősínrendszerek Vezetősínrendszerek Áttekintés 415 MOVENTO 416 TIP-ON BLUMOTION egység MOVENTO fiókhoz 434 TIP-ON egység MOVENTO fiókhoz 440 TANDEM 446 SERVO -DRIVE MOVENTO | TANDEM fiókhoz 492 Belső osztórendszerek Belső osztórendszerek Áttekintés 527 AMBIA-LINE LEGRABOX | MERIVOBOX fiókhoz 528 AMBIA-LINE-konyhai segítők 538 ORGA-LINE TANDEMBOX fiókhoz 540 ORGA-LINE-konyhai segítők 554 Mozgástechnológiák Mozgástechnológiák Áttekintés 559 SERVO -DRIVE egyedi alkalmazások 562 Egyéb termékek Egyéb termékek Áttekintés 573 Szekrényváltozatok SPACE STEP 574 Zárórendszerek CABLOXX 582 Rögzítőcsavarok EXPANDO T 584 Szekrényfelfüggesztő vasalat 586 Bútorösszekötő vasalat 587 E-SERVICES és felhasználási segédeszközök E-SERVICES és felhasználási segédeszközök Áttekintés 591 E-SERVICES 592 Fúró - és vasalatbepréselő gépek MINIPRESS top | MINIPRESS 604 Szerelési eszközök BOXFIX 644 Sablonok 650 Információk Információk Áttekintés 699 Általános információk 700 Információk felnyílórendszerekhez 704 Információk kivetőpántrendszerekhez 706 Információk fiók- és vezetősínrendszerekhez 712 Blum-leányvállalatok és képviseletek címei 720 Cikkszám mutató 728 Felnyíló vasalatrendszerek Felnyíló vasalatrendszerek Áttekintés 15 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat Standard | SERVO-DRIVE 18 AVENTOS HS – felbillenő vasalat Standard | SERVO-DRIVE 30 AVENTOS HL – felnyíló lift vasalat Standard | SERVO-DRIVE 36 AVENTOS HK top – felnyíló vasalat Standard | SERVO-DRIVE | TIP-ON 42 AVENTOS HK-S – felnyíló vasalat Standard | TIP-ON 52 AVENTOS HK-XS – felnyíló vasalat Standard | TIP-ON 58

1 Katalógus 2022/2023 • KA-150 Mi a következő projektje? Mindegy, mi lebeg épp a szeme előt t: a Blum hozzátar tozik. Legyen konyha vagy fürdő, nappali vagy hálószoba – olyan termékekkel rendelkezünk, amelyekkel kiváló minőségben valósíthatja meg a projek tjeit. Hogy ez így maradjon, mindig pár lépéssel előbb kitaláljuk, hogy milyen alkalmazásokra lesz szüksége a jövőben és milyen támogatás könnyíti meg az Ön számára a munkát. Katalógusunkban és feldolgozási kéziköny vünkben megtalál minden terméket és információt a szolgáltatásainkkal kapcsolatban projek tje sikeréhez. Mit teszünk Önért

2 Katalógus 2022/2023 • KA-150 A Blum ötletei a jobb lakóminőségért Legyen szó há zról vagy lakásról, nagy vagy k is felületről – inspiráló szekrénymegoldásokkal rendelkezünk sok különböző lakótér számára. Továbbá prak tikus információkkal látjuk el a z ergonómia, tárolótér, mozgási minőség és dizájn témák ban. A blum-inspirations.com oldalon mindent megtalál, amire ezen bútorötletek megvalósításához szüksége lehet – például a megfelelő szolgáltatásokat. Erről szívesen mesélünk Önnek többet. Egyszerűen keressen bennünket! REVEGO A pocketrendszer a lakóterek ben egy kézmodulat tal megjeleníti vagy eltünteti a funkcionális területeket. SPACE STEP A lába zatmegoldás lehetővé teszi a z ergonómikus hozzáférést magasabb szintekhez, minden lakótérben.

3 Blum Inspirations Katalógus 2022/2023 • KA-150 Oldalmutatók Fedezzen fel további ötleteket, megfelelő szolgáltatásokat a megvalósításhoz és inspiráló vásárlási történeteket Short-URL www.blum.com/i362 Design Az Ön dizájnötleteit innovatív vasalatok segítik és lehetővé teszik a z ak tuális bútor trendek megvalósítását. Ergonómia A felsőszekrénybe jobban megfelelnek a felnyí lók mint a z ajtók, mer t nem kor látozzák a mozgásszabadságot. SPACE TOWER A nagy vonalú kamraszekrény kényelmes hozzáférést kínál minden tárolt dologhoz. SPACE TWIN A keskeny szekrény teret nyit a méretre szabot t megoldások számára, szokatlan helyeken is.

4 Katalógus 2022/2023 • KA-150 Inspirációm tökéletes bemutatása: myLEGRABOX

5 myLEGRABOX Katalógus 2022/2023 • KA-150 Oldalmutatók myLEGRABOX 230 Short-URL www.blum.com/i357 LEGRABOX pure/ free A LEGRABOX pure és a LEGRABOX free elegáns, mat t színek széles választékát kínálja, és egy különösen jó minőségű uj jlenyomatálló rozsdamentes acél változatot. LEGRABOX special edit ion A különleges kollekció: Az új karbonfekete mat t szín alapú különleges kávamegjelenés, valamint uj jlenyomatálló rozsdamentes acél anyagkeveréke, 3D carbon look gravírozással vagy nemes rozsda struk turált felületbevonat tal. LEGRABOX individual Az egyedi megjelenés csúcsa: élvezze minden vonatkozásban a k ialakítási szabadságot. A színek és anyagok keveréke, a nyomtatás, a lézeres nyomtatás vagy a saját ter vek dombornyomása egyedi bútorokat hoz létre, amelyek örömet szereznek ügy feleinek. Bármi insp i rá l ja Önt – megfel elő ter vezési megol dás t kíná lunk Önnek, hogy a b ox- rendszer t a z Ön LEGRABOX f i ók jává a lakít suk.

6 Katalógus 2022/2023 • KA-150 MERIVOBOX Let’s create – box-platform ötletei megvalósításához

7 MERIVOBOX Katalógus 2022/2023 • KA-150 Oldalmutatók MERIVOBOX 256 Short-URL www.blum.com/i355 MERIVOBOX modular kor lát t a l MERIVOBOX modular BOXCOVER el emmel MERIVOBOX modular BOXCAP el emmel Plat form Néhány elemmel széles választékot hozhat létre. Ezzel egyidejűleg a gyár tása is hatékonyabbá válik! Sokrétű és mégis egyszerű. Design A MERIVOBOX fiókokat egyenes vonalak és kompak t formavilág jellemzi. Teremtsen változatos és félreismerhetetlen bútorokat! Minimál találkozása a z egyénivel. Funkció A teljesen új fejlesztésű sínkoncepció gondoskodik a k iváló futásról és magas terhelhetőségről. Könnyen fut és egyidejűleg stabil. Megmunkálás Mindegy melyik változat mellet t dönt – a feldolgozás lépései mindig ugyanolyan egyszerűek, a beállítás mindig ugyana z marad. A pontos eredmény elérése egyszerű.

8 Katalógus 2022/2023 • KA-150 Vezetősínrendszerek Minőség acélból elképzelései számára faanyaghoz

9 Vezetősínrendszerek Katalógus 2022/2023 • KA-150 Oldalmutatók Vezetősínrendszerek 414 Short-URL www.blum.com/i359 MOVENTO – a kiváló vezetősínrendszerünk MOVENTO -vezetősínünk stabilitásával és rendkívüli terhelhetőségével győz meg – most újonnan akár 70 kg-ig. Ezér t a vezetősínrendszer k iválóan alkalmas a konyhába, ahol nehéz tárolandó dolgokat, pl. edényeket vagy serpenyőket rakhat el. TANDEM – a sokrétű vezetősínrendszerünk A rejtet t TANDEM vezetősínrendszer sokoldalú fafiók megoldás bármely elképzeléséhez. Nagyon széles választékának köszönhetően különösen rugalmas k ialakítást biztosít. Válasszon a névleges hosszúságok széles köréből, a különböző k ihúzási módok, terhelési osztályok, valamint a z opcionális mozgástechnológiák közül a finom és halk nyitás és zárás érdekében. TANDEM részleges kihúzás beépítet t TIP- ON nyitásrásegítővel A TANDEM részleges k ihúzás kapható beépítet t TIP- ON egységgel. Így nagyobb kényelmet kínál ügy feleinek, de Önnek kevesebb munkája van vele. A vezetősínbe tör ténő integrálásnak köszönhetően olyan nyitásrásegítést tesz lehetővé vevői számára, amely további ráfordítást nem igényel a feldolgozás során. Az összeszereléshez csak a z egy darabból álló szinkronizálótengelyre van szükség.

10 Katalógus 2022/2023 • KA-150 Forgalmazás Fejlesz tés | Ter vezés | Ajánlat Szerkesz tés Rendelés Rendelkezésére bocsátjuk képeinket, videóinkat, prospek tusainkat és sok mást a legkülönbözőbb nyelveken és formátumok ban – online a marketing-médiaköny v tárunk ban. Ter vezze meg, állítsa össze és mentse el projek tjeit fáradtság nélkül online. Ügy fele ajánlatához készítsen egészen egyszerűen ak tuális vasalatlistákat. A korpuszok és a z a zokhoz illő vasalatok ter vezésekor termék- és korpuszter vezőnk támogatja önt. CAD-adatokat kap, amelyeket ter vezőszof t verében tovább tud használni. Egy inter fész segítségével minden vasalatlistát át vihet a ter vezőink ből a z online-shopban k iválasztot t kereskedőhöz. E-SERVICES és megmunkálási segédeszközök Jó szolgáltatást kínálunk, ahol szükség van rá. Megbízható par tnerként a termékeinkhez megfelelő szolgáltatásokat és prak tikus megmunkálási segédeszközöket kínálunk teljes gyár tási folyamata során. Támogatjuk önt a z ötlet től a kész bútorok ig.

11 E-SERVICES és felhasználási segédeszközök Katalógus 2022/2023 • KA-150 Gyár tás Szállítás | Szerelés Vásárlást követő szolgáltatások Oldalmutatók E-SERVICES 592 Short-URL www.blum.com/i361 A ter vezési eredményeket vigye át a ter vezőből digitálisan a MINIPRESS segítségével EASYSTICK eszközzel. Az olyan feldolgozási segédeszközök, mint a sablonok és szerelőkészülékek, gyors és pontos gyár tást tesznek lehetővé. A szerelésre és a vasalatok beállítására vonatkozó minden választ videókkal együt t megtalál a z EASY ASSEMBLYapplikációban. Személyesen támogatjuk önt a vásár lás után is. Termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó kérdéseiben segít önnek a Blum kapcsolat tar tója.

12 Katalógus 2022/2023 • KA-150 Hisszük, hogy az ötletek mozgásba hozzák a világot. Kreatív ötleteinek megvalósítása érdekében innovatív vasalatokat, inspiráló bútorötleteket és ezeket támogató szolgáltatásokat kínálunk Önnek. Az Ön igényei, a globális trendek és a jobb életminőségre törek vő közös elképzelésünk vezérel minket. Alkossunk együt t mozgó ötleteket.

13 moving ideas Katalógus 2022/2023 • KA-150 Lakóminőség Több komfor t és funkció a bútorok mindennapos használata során – ehhez szeretnénk hozzájárulni. Választék Minden egy kézből: sokrétű termékpalet tánkkal Ön megvalósíthatja a z ak tuális és jövőbeli lakástrendeket. Inspiráció Világszer te figyelemmel kísérjük a lakástrendeket és kutatjuk a holnap megoldásait. Ismereteinket szívesen továbbadjuk Önnek. Innováció Mozgásban maradunk. Kíváncsian és kutató szellemmel fejlesztünk a z Ön számára új termékeket és szolgáltatásokat. Szolgáltatások Méretre szabot t szolgáltatásokkal, a z Ön folyamataihoz iga zít va segítjük a z Ön napi munkáját. Minőség Sosem fejezzük be termékeink, szolgáltatásaink és saját magunk folyamatos fejlesztését. Bizalom Vállaljuk a felelősséget. A par tnerségér t, munkavállalóinkér t, a társadalomér t és a környezetér t. A Julius Blum cég 1952-ben kezdte meg működését patkó sarok vas gyár tásával. Ma innovatív vasalatokat szállítunk ügy feleinknek több mint 120 országba.

14 Felnyíló vasalatrendszerek Katalógus 2022/2023 • KA-150 1 ▬ gyors, egyszerű szerelés és leszerelés CLIP-technikával ▬ komfor tos, 3-dimenzióban állítható előlapok ▬ fokozatmentes megállítás – az előlapok minden kívánt helyzetben megállnak ▬ nincsenek előreálló elemek ▬ ergonomikusan optimális fogantyú pozíciók ▬ BLUMOTION – lágy és halk záródáshoz ▬ SERVO-DRIVE egységgel, az elektronikus nyitásrásegítővel felsőszekrényekhez ▬ a TIP-ON egységgel, a mechanikus nyitásrásegítéssel felnyílókhoz AVENTOS felnyíló vasalatok magasfokú komfor tot hoznak a felsőszekrény tar tományba. A felnyíló vasalatok fáradság nélkül nyithatók, minden kívánt helyzetben megállíthatók, és köszönhetően a BLUMOTION rendszernek finoman és halkan záródnak. Az AVENTOS HK-XS szimmetrikus erőhordozója egyoldalon és kétoldalon is alkalmazható. Az AVENTOS sokféle megoldást nyújt a szekrények még egyedibb megjelenéséhez-bármely lakótérben. SERVO-DRIVE, az elektromos nyitásrásegítő AVENTOS HF, HS, HL és HK top felnyílókhoz. TIP-ON egység, mechanikus nyitásrásegítés AVENTOS HK top, HK-S és HK-XS felnyílókhoz.

15 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 Áttekintés Katalógus 2022/2023 • KA-150 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat AVENTOS HF – harmonika felnyí ló vasalat 18 Át tekintés 19 Standard | SERVO-DRIVE 20 Tar tozékok 28 AVENTOS HS – felbillenő vasalat AVENTOS HS – felbillenő vasalat 30 Át tekintés 31 Standard | SERVO-DRIVE 32 AVENTOS HL – felnyíló lift vasalat AVENTOS HL – felnyí ló lif t vasalat 36 Át tekintés 37 Standard | SERVO-DRIVE 38 AVENTOS HK top – felnyíló vasalat AVENTOS HK top – felnyí ló vasalat 42 Át tekintés 43 Standard | SERVO-DRIVE 44 TIP-ON 48 Tar tozékok 51 AVENTOS HK-S – felnyíló vasalat AVENTOS HK-S – felnyí ló vasalat 52 Át tekintés 53 Standard 54 TIP-ON 54 Tar tozékok 57 AVENTOS HK-XS – felnyíló vasalat AVENTOS HK-XS – felnyí ló vasalat 58 Át tekintés 59 Standard 60 TIP-ON 60 Tar tozékok 65 AVENTOS – szögben vágott és falcolt megoldások AVENTOS – szögben vágot t és falcolt megoldások 16 Tartozékok Csavarok 66 Központosító fúró 66 Ajtóütköző 66 Csavarhúzó 67 Csillagfejű bit 67 Felnyíló vasalatrendszerek Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép

16 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS – szögben vágott és falcolt megoldások Katalógus 2022/2023 • KA-150 Sokoldalú mozgás felnyílókhoz Oldalmutatók AVENTOS – szögben vágott és falcolt megoldások Short-URL www.blum.com/mitresrebates Szögben vágott megoldások Falcolt megoldások Az AVENTOS-vasalatok elbűvölő mozgásminősége már a szögben vágott vagy hornyolt megmunkálású felnyílóknál is elérhető. Itt rendkívül praktikus: Az AVENTOS alapvasalataink egy egyszerű pozícióváltoztatással továbbra is alkalmazhatók. Az új felhasználási lehetőségekkel a rendkívüli design ötletek optimálisan megvalósíthatók. A felnyílók különösen komfor tosak, mer t a bútorhasználó mozgás- és fejmagasság tere mindig szabad marad. Az AVENTOS felnyílók nyitás közben bármely helyzetben megállíthatók, így záráskor mindig jól elérhetők. A SERVO-DRIVE vagy TIP-ON nyitásrásegítők még külön komfor tot jelentenek. Felnyíló vasalatrendszerek

17 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS – szögben vágott és falcolt megoldások Katalógus 2022/2023 • KA-150 Szögben vágott megoldások Falcolt megoldások AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat AVENTOS HS – felbillenő vasalat AVENTOS HL – felnyíló lift vasalat AVENTOS HK top – felnyíló vasalat AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat AVENTOS HS – felbillenő vasalat AVENTOS HL – felnyíló lift vasalat AVENTOS HK top – felnyíló vasalat Felnyíló vasalatrendszerek

18 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat Katalógus 2022/2023 • KA-150 Felnyíló vasalat nagy kétrészes előlapokhoz Nyitás és zárás – könnyen és komfortosan További előnyök, amik Önt és vevőjét egyaránt meggyőzik Felnyíló vasalatrendszerek Hosszú élettartam Az erőhordozó fő alkatrésze a masszív rugós egység. Az eredmény: hosszú élettar tam. AVENTOS HF vasalattal a felnyíló ajtók fáradság nélkül nyithatók. Nehéz előlapok esetén csak csökkentett mozgatóerő szükséges. A fokozatmentes megállás garantálja, hogy az előlap minden kívánt helyzetben állva maradjon. Nincsenek előreálló elemek Levehető teleszkópos emelőkar – előny a bútorgyár tásban és a konyhaszerelésnél. Ujjbecsípődés elleni védelem A CLIP top-köztes kivetőpánt innovatív technikájával tűnik ki, az ujjvédelem biztosítva van. Azonos polclapok lehetősége A korpusz magassága szerint 2 egyforma polclap helyezhető be. A beépített BLUMOTION a nehéz és könnyű bútorajtókat is egyaránt lágyan és halkan zárja. A takarósapkák kaphatók Selyemfehér, Világosszürke és Mélyszürke színárnyalatokban. AVENTOS HF esetén az előlap nyitás közben középen harmonikaszerűen hajlik össze. Ideális magasabb felsőszekrényekhez, itt a fogantyú minden helyzetben jól elérhető marad. Különböző magasságú előlapok is szerelhetők AVENTOS HF vasalattal. ▬ lágyan és halkan záródik, a BLUMOTION-nek köszönhetően ▬ könnyen nyitható ▬ minden nyitási helyzetben megállítható ▬ jó hozzáférést kínál a szekrény belsejéhez ▬ kis program, nagy felhasználási terjedelem ▬ egyszerű szerelés és állítás ▬ stabil, széles előlapoknál is ▬ hosszú élettar tam ▬ szabadon választható fogantyú pozíció ▬ nincsenek előreálló elemek ▬ választható: SERVO-DRIVE AVENTOS felnyílóhoz, az elektronikus nyitásrásegítés felsőszekrényekhez

19 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Áttekintés Katalógus 2022/2023 • KA-150 Felhasználások Webkód Oldal Standard | SERVO -DRIVE Fa előlapok és széles alukeretek DQD8YM 20 Keskeny alukeretek DQD9NY 24 Tartozékok Nyitásszöghatároló 21 Kivetőpánt-készlet 28 Szerelőtalpak 144 Pántkar takarósapka 151 Csavarok 66 Központosító fúró 66 Ajtóütköző 66 Csavarhúzó 67 Csillagfejű bit 67 Felszerelés, leszerelés és beállítás Felszerelés, leszerelés és beállítás Short-URL www.blum.com/a110 Gépekre vonatkozó irányvonalak 701 Részletes információk gépi irányvonalakhoz Short-URL www.blum.com/sd/guideline Jelzések Termék külön kérésre Felnyíló vasalatrendszerek Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép

20 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Katalógus 2022/2023 • KA-150 Fa előlapok és széles alukeretek Webkód DQD8YM Teljesítményfaktor LF Korpuszmagasság KH (mm) x FG alsó és felső előlap súlya, beleér tve a fogantyút is (kg) Elméleti korpuszmagasság TKH Felső előlapmagasság FHo (mm) x 2 + fugák Át fedési tar tományok esetén az erősebb erőhordozó alkalmazását javasoljuk! Rendelési információk Standard SERVO-DRIVE 4 Szerelőtalp teleszkópos emelőkarhoz Javaslat Rögzítési mód Magasítás (mm) Cikkszám Csavarozás 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Bepréselés 177H3100 Bármely acél egyenes szerelőtalp 0 mm magasítással 1 Fa előlapokhoz használjon oldalanként 2 (609.1x00) forgácslapcsavar t Szélesebb alukeretekhez használjon 2 db (660.0950) süllyesztet t fejű lemezcsavar t ▬ ideális magasabb felsőszekrényekhez, osztot t előlapokhoz ▬ korpuszmagasság KH 480 –1040 mm ▬ korpuszszélesség KB 1800 mm-ig ▬ lágyan és halkan záródik, a BLUMOTION-nek köszönhetően ▬ csökkentet t mozgatóerő ▬ fokozatmentes megállítás ▬ szerszám nélkül szerelhető ▬ az előlap 3-dimenzióban állítható ▬ az erőhordozó egyszerűen és fokozatmentesen állítható ▬ köztes kivetőpánt ujjbecsípődés elleni védelemmel 1 Erőhordozó készlet Teljesítményfaktor LF Figyelmeztetés Cikkszám 2600 – 5500 1 db. = LF 960 –2650 20F2200.05 5350 –10150 20F2500.05 9000 –17250 3 db. = LF 13500 – 25900 20F2800.05 Tar talmaz: 1 2 x Szimmetrikus erőhordozó – 8 x Facsavarok Ø 4 x 35 mm 2 Teleszkópos emelőkar-készlet Korpuszmagasság KH (mm) Cikkszám 480 – 570 1 20F3200.01 560 –710 1 20F3500.01 700 –900 1 20F3800.01 760 –1040 1 20F3900.01 Tar talmaz: 2 2 x Szimmetrikus teleszkópos emelőkar 1 Asszimmetrikus előlapok esetén az elméleti korpuszmagasság TKH 3 Takarósapka-készlet Szín Anyaga Cikkszám SW | HGR | TGR Műanyag 20F8020 Tar talmaz: 3a 1 x Takarósapka bal 3b 1 x Takarósapka jobb 3c 2 x Gyár tói névjegy mélynyomot t Blum-logóval IN-G 3 Takarósapka-készlet SERVO -DRIVE megoldáshoz Szín Anyaga Cikkszám SW | HGR | TGR Műanyag 21F8020 Tar talmaz: 3a 1 x SERVO-DRIVE-takarósapka bal 3b 1 x Takarósapka jobb 3c 2 x Gyár tói névjegy mélynyomot t Blum-logóval IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE-kapcsoló 3e 6 x Blum-táv tar tó ütköző, Ø 5 mm 6 SERVO -DRIVE-készlet Szín Anyaga Cikkszám R7037 Műanyag 21FA000 Tar talmaz: 6a 1 x Meghajtóegység 6b 1 x SERVO-DRIVE-elosztókábel, 1500 mm 6c 1 x Összekötő kapocs 6d 2 x Kábelvég védő 3 erőhordozónál már ajánlatos 2 szinkronizált meghajtóegységet alkalmazni 7 SERVO -DRIVE hálózati adapter, 24 W Nyelvi csomag1 Nyelv2 Cikkszám A DE | EN | FR | IT | NL Z10NE030A B DA | EN | FI | NO | SV Z10NE030B C EL | EN | HR | SL | SR | TR Z10NE030C D EN | ES | FR | IT | PT Z10NE030D E CS | HU | PL | SK Z10NE030E F BG | ET | LT | LV | RU Z10NE030F G EN | ES | FR Z10NE030G H EN | ZH Z10NE030H J JA Z10NE030J Kezelési-, szerelési útmutatót tar talmaz Hálózati kábel nélkül 1 Nyelvi csomag – Kezelési-, szerelési útmutatót 2 Nyelvi megnevezések ISO-639 szerint 8 Hálózati szerkezet tartó elem Szín Anyaga Cikkszám WGR Műanyag Z10NG120 SERVO-DRIVE hálózati adapterhez, 24 W 9 Hálózati kábel Piac Cikkszám Piac Cikkszám AR Z10M200A JP Z10M200J GB Z10M200B AU Z10M200K CH | LI Z10M200C CL Z10M200L DK Z10M200D CN Z10M200N Európa Z10M200E BR Z10M200S.01 Európa 1 Z10M200E.OS TW Z10M200T IN Z10M200H US | CA Z10M200U IL Z10M200I ZA Z10M200Z Hossz 2 m, konnektorral együt t 1 Csatlakozó dugó nélkül Felnyíló vasalatrendszerek

21 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Katalógus 2022/2023 • KA-150 Fa előlapok és széles alukeretek Webkód DQD8YM Rendelési információk Alternatíva a 7 | 8 | 9 -hez – SERVO -DRIVE hálózati adapter, 12 W Csak egy meghajtóegységhez alkalmas Hálózati adapter1 Nyelvi csomag2 Nyelv3 Cikkszám E A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30EAF B DA | EN | FI | NO | SV ☎Z10NA30EBF C EL | EN | HR | SL | SR | TR ☎Z10NA30ECF D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30EDF E CS | HU | PL | SK ☎Z10NA30EEF F BG | ET | LT | LV | RU ☎Z10NA30EFF B A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30BAF K D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30KDF U G EN | ES | FR ☎Z10NA30UGF Tar talmaz: – 1 x SERVO-DRIVE hálózati adapter, 12 W Kábelt tar talmaz, 1120 mm (SERVO-DRIVE elosztókábellel max. 2000 mm-re hosszabbítható) Hálózati adapter E B K U További kombinációk külön kérésre 1 A piacok részletes listája megtalálható az Információk fejezetben 2 Nyelvi csomag – Kezelési-, szerelési útmutatót 3 Nyelvi megnevezések ISO-639 szerint 10 CLIP top 120°-os kivetőpánt Edény Rugó Cikkszám INSERTA Rugó nélkül 70T5590BTL Csavarozás 1 70T5550.TL Edényráütés TO (fix méret) 11 mm KB 1200 mm korpuszszélességtől ill 12 kg előlapsúly FG felet t 3 kivetőpánt szükséges KB 1800 mm korpuszszélességtől ill. 20 kg előlapsúly FG felet t 4 kivetőpánt szükséges 1 Fa előlapokhoz használjon (609.1x00) forgácslapcsavar t Szélesebb alukeretekhez használjon (660.0950) süllyesztet t fejű lemezcsavar t Alternatíva a 10 -hez 10 CLIP top 120°-os speciális kivetőpánthoz nagy előlapráütődésnél Edény Rugó Cikkszám INSERTA Rugó nélkül 72T5590BTL Csavarozás 1 72T5550.TL Edényráütés TO (fix méret) 13 mm KB 1200 mm korpuszszélességtől ill 12 kg előlapsúly FG felet t 3 kivetőpánt szükséges KB 1800 mm korpuszszélességtől ill. 20 kg előlapsúly FG felet t 4 kivetőpánt szükséges 1 Fa előlapokhoz használjon (609.1x00) forgácslapcsavar t Szélesebb alukeretekhez használjon (660.0950) süllyesztet t fejű lemezcsavar t 11 Szerelőtalp 120°-os CLIP top -kivetőpánthoz Javaslat Rögzítési mód Magasítás (mm) Cikkszám Csavarozás 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Bepréselés 177H3100 Standard-szerelőtalp, magasítása függ az előlap felső ráütődésétől FAo 1 Fa előlapokhoz használjon oldalanként 2 (609.1x00) forgácslapcsavar t Szélesebb alukeretekhez használjon 2 db (660.0950) süllyesztet t fejű lemezcsavar t 12 CLIP top -köztes kivetőpánt Edény Rugó Cikkszám EXPANDO Rugó nélkül 78Z553ET Csavarozás 1 78Z5500T KB 1200 mm korpuszszélességtől ill 12 kg előlapsúly FG felet t 3 kivetőpánt szükséges KB 1800 mm korpuszszélességtől ill. 20 kg előlapsúly FG felet t 4 kivetőpánt szükséges 1 Fa előlapokhoz használjon (609.1x00) forgácslapcsavar t Szélesebb alukeretekhez használjon (660.0950) süllyesztet t fejű lemezcsavar t 13 Szerelőtalp CLIP top -köztes kivetőpánthoz Javaslat Rögzítési mód Magasítás (mm) Cikkszám Csavarozás 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Bepréselés 177H3100 Standard-szerelőtalp 0 mm magasítással 57 mm keretszélesség alat t csak keresztalakú szerelőtalpak használhatók 1 Fa előlapokhoz használjon (609.1x00) forgácslapcsavar t Szélesebb alukeretekhez használjon (660.0950) süllyesztet t fejű lemezcsavar t Tartozékok – Nyitásszöghatároló Nyitásszög OW Szín Cikkszám 104° TGR 20F7051 83° R7037 20F7011 – SERVO -DRIVE elosztó kábel és kábelvég védő Szín Hossza (m) Cikkszám SZ 8 Z10K800AE Tar talmaz: 6b 1 x SERVO-DRIVE-elosztókábel 6d 5 x Kábelvég védő Méretre vágáshoz SERVO-DRIVE elosztókábelként használható – Összekötő kapocs és kábelvég védő Szín Anyaga Cikkszám SZ Műanyag Z10V100E.01 Tar talmaz: 6c 1 x Összekötő kapocs 6d 2 x Kábelvég védő Szerszám nélkül szerelhető – Kábeltartó Szín Anyaga Cikkszám WS Műanyag Z10K0009 Pl. SERVO-DRIVE-elosztókábel rögzítéséhez Szín Szín HGR Világosszürke WGR Világosszürke SW Selyemfehér SZ Fekete TGR Sötétszürke WS Fehér R7037 RAL 7037 szürke IN-G Inmold nemesacél szálhúzot t Oldalmutatók Át tekintés 19 Tar tozékok – Kivetőpánt-készlet 28 Szerelőtalpak 144 Tar tozékok – Általános tudnivalók 66 Ter vezés – Szimmetrikus 22 Ter vezés – Asszimmetrikus 23 Ter vezés – Blum-táv tar tó ütköző 29 Ter vezés – SERVO-DRIVE-kapcsoló 29 SERVO-DRIVE uno – piaclista 718 E-SERVICES és felhasználási segédeszközök 590 Tájékoztató ér tékek az előlap súlyára vonatkozóan FG (kg) 704 Gépekre vonatkozó irányvonalak 701 További technikai információk 698 Felszerelés, leszerelés és beállítás Short-URL www.blum.com/a110 Felnyíló vasalatrendszerek

FHo Y FAo 22 Katalógus 2022/2023 • KA-150 Fa előlapok és széles alukeretek Webkód DQD8YM Tervezés Szimmetrikus Fúráspozíció Korpuszmagasság KH (mm) H (mm) 480 – 549 KH x 0.3 – 28 550 –1040 KH x 0.3 – 57 4 x facsavar Ø 4 x 35 mm Furat SERVO-DRIVE elosztókábelhez, csak a bal oldalra * Fúrásmélység 5 mm ** Alternatív furat KH Korpuszmagasság Nyitásszöghatároló Y (mm) Nélkül FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Felső előlapmagasság Előlapmegmunkálás CLIP top 120°-os kivetőpánt TB Edény távolság F Fuga FAo Felső előlapráütés () CLIP top 120°-speciális kivetőpánt CLIP top -köztes kivetőpánt TB Edény távolság F Fuga min. 1.5 mm * 37 mm keresztal. szerelőtalpak eset. (37/32) Edénytávolság TB MD Előlapráütés FA (mm) 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 0 3 4 5 6 3 3 4 5 6 6 3 4 5 6 9 3 4 5 6 MD Szerelőtalpak magasítása (mm) Edénytávolság TB MD Vízszintes fuga F (mm) előlapok közt 3 4 5 6 0 6 5 4 3 3 6 9 MD Szerelőtalpak magasítása (mm) Csavaros szerelés INSERTA- | EXPANDO -szerelés Edényméretek A CLIP top 120°-speciális kivetőpántnál az előlapráütődés FA mindig 2 mm-rel nagyobb Helyigény Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Korpuszmagasság KH (mm) X (mm) 177H3100 | 177H3100E | 177H3100E10 | 177H5100 | 175H3100 | 175H4100 175H5400 | 177H5400E 480 – 549 70 68 550 –1040 47 45 SFA Oldalsó előlapráütés Felnyíló vasalatrendszerek

FHo Y FAo 23 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Katalógus 2022/2023 • KA-150 Fa előlapok és széles alukeretek Webkód DQD8YM Tervezés Asszimmetrikus Fúráspozíció Elméleti korpuszmagasság TKH (mm) H (mm) 480 – 549 TKH x 0.3 – 28 550 –1040 TKH x 0.3 – 57 4 x facsavar Ø 4 x 35 mm Furat SERVO-DRIVE elosztókábelhez, csak a bal oldalra * Fúrásmélység 5 mm ** Alternatív furat Helyigény TKH = FHo (mm) x 2 + fugák TKH Elméleti korpuszmagasság FHo Felső előlapmagasság FHu Alsó előlapmagasság Nyitásszöghatároló Y (mm) Nélkül FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Felső előlapmagasság A magasabb előlapnak felül kell lennie! Előlapmegmunkálás Elméleti korpuszmagasság TKH (mm) X (mm) 177H3100 | 177H3100E | 177H3100E10 | 177H5100 | 175H3100 | 175H4100 175H5400 | 177H5400E 480 – 549 FHo / 2 + 70 FHo / 2 + 68 550 –1040 FHo / 2 + 47 FHo / 2 + 45 FHo Felső előlapmagasság FHu Alsó előlapmagasság FAu Alsó előlapráütés SFA Oldalsó előlapráütés CLIP top 120°-os kivetőpánt TB Edény távolság F Fuga FAo Felső előlapráütés () CLIP top 120°-speciális kivetőpánt CLIP top -köztes kivetőpánt TB Edény távolság F Fuga min. 1.5 mm * 37 mm keresztal. szerelőtalpak eset. (37/32) Edénytávolság TB MD Előlapráütés FA (mm) 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 0 3 4 5 6 3 3 4 5 6 6 3 4 5 6 9 3 4 5 6 MD Szerelőtalpak magasítása (mm) A CLIP top 120°-speciális kivetőpántnál az előlapráütődés FA mindig 2 mm-rel nagyobb Edénytávolság TB MD Vízszintes fuga F (mm) előlapok közt 3 4 5 6 0 6 5 4 3 3 6 9 MD Szerelőtalpak magasítása (mm) Csavaros szerelés INSERTA- | EXPANDO -szerelés Oldalmutatók Át tekintés 19 Rendelési információk – fa előlapok és széles alukeretek 20 Ter vezés – Blum-táv tar tó ütköző 29 Ter vezés – SERVO-DRIVE-kapcsoló 29 Gépekre vonatkozó irányvonalak 701 Felszerelés, leszerelés és beállítás Short-URL www.blum.com/a110 Felnyíló vasalatrendszerek

24 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Katalógus 2022/2023 • KA-150 Keskeny alukeretek Webkód DQD9NY Teljesítményfaktor LF Korpuszmagasság KH (mm) x FG alsó és felső előlap súlya, beleér tve a fogantyút is (kg) Elméleti korpuszmagasság TKH Felső előlapmagasság FHo (mm) x 2 + fugák Át fedési tar tományok esetén az erősebb erőhordozó alkalmazását javasoljuk! Rendelési információk Standard SERVO-DRIVE 1 Erőhordozó készlet Teljesítményfaktor LF Figyelmeztetés Cikkszám 2600 – 5500 1 db. = LF 960 –2650 20F2200.05 5350 –10150 20F2500.05 9000 –17250 20F2800.05 Tar talmaz: 1 2 x Szimmetrikus erőhordozó – 8 x Facsavarok Ø 4 x 35 mm 2 Teleszkópos emelőkar-készlet Korpuszmagasság KH (mm) Cikkszám 480 – 570 1 20F3200.01 560 –710 1 20F3500.01 700 –900 1 20F3800.01 760 –1040 1 20F3900.01 Tar talmaz: 2 2 x Szimmetrikus teleszkópos emelőkar 1 Asszimmetrikus előlapok esetén az elméleti korpuszmagasság TKH 3 Takarósapka-készlet Szín Anyaga Cikkszám SW | HGR | TGR Műanyag 20F8020 Tar talmaz: 3a 1 x Takarósapka bal 3b 1 x Takarósapka jobb 3c 2 x Gyár tói névjegy mélynyomot t Blum-logóval IN-G 3 Takarósapka-készlet SERVO -DRIVE megoldáshoz Szín Anyaga Cikkszám SW | HGR | TGR Műanyag 21F8020 Tar talmaz: 3a 1 x SERVO-DRIVE-takarósapka bal 3b 1 x Takarósapka jobb 3c 2 x Gyár tói névjegy mélynyomot t Blum-logóval IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE-kapcsoló 3e 6 x Blum-táv tar tó ütköző, Ø 5 mm 4 CLIP-adapterlemez teleszkópos emelőkarhoz Kivitelezés Magasítás (mm) Cikkszám Bal | Jobb 0 175H5B00 6 SERVO -DRIVE-készlet Szín Anyaga Cikkszám R7037 Műanyag 21FA000 Tar talmaz: 6a 1 x Meghajtóegység 6b 1 x SERVO-DRIVE-elosztókábel, 1500 mm 6c 1 x Összekötő kapocs 6d 2 x Kábelvég védő 7 SERVO -DRIVE hálózati adapter, 24 W Nyelvi csomag1 Nyelv2 Cikkszám A DE | EN | FR | IT | NL Z10NE030A B DA | EN | FI | NO | SV Z10NE030B C EL | EN | HR | SL | SR | TR Z10NE030C D EN | ES | FR | IT | PT Z10NE030D E CS | HU | PL | SK Z10NE030E F BG | ET | LT | LV | RU Z10NE030F G EN | ES | FR Z10NE030G H EN | ZH Z10NE030H J JA Z10NE030J Kezelési-, szerelési útmutatót tar talmaz Hálózati kábel nélkül 1 Nyelvi csomag – Kezelési-, szerelési útmutatót 2 Nyelvi megnevezések ISO-639 szerint 8 Hálózati szerkezet tartó elem Szín Anyaga Cikkszám WGR Műanyag Z10NG120 SERVO-DRIVE hálózati adapterhez, 24 W 9 Hálózati kábel Piac Cikkszám Piac Cikkszám AR Z10M200A JP Z10M200J GB Z10M200B AU Z10M200K CH | LI Z10M200C CL Z10M200L DK Z10M200D CN Z10M200N Európa Z10M200E BR Z10M200S.01 Európa 1 Z10M200E.OS TW Z10M200T IN Z10M200H US | CA Z10M200U IL Z10M200I ZA Z10M200Z Hossz 2 m, konnektorral együt t 1 Csatlakozó dugó nélkül Felnyíló vasalatrendszerek ▬ ideális magasabb felsőszekrényekhez, osztot t előlapokhoz ▬ korpuszmagasság KH 480 –1040 mm ▬ korpuszszélesség KB 1800 mm-ig ▬ lágyan és halkan záródik, a BLUMOTION-nek köszönhetően ▬ csökkentet t mozgatóerő ▬ fokozatmentes megállítás ▬ szerszám nélkül szerelhető ▬ az előlap 3-dimenzióban állítható ▬ az erőhordozó egyszerűen és fokozatmentesen állítható ▬ köztes kivetőpánt ujjbecsípődés elleni védelemmel

25 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Katalógus 2022/2023 • KA-150 Keskeny alukeretek Webkód DQD9NY Rendelési információk Alternatíva a 7 | 8 | 9 -hez – SERVO -DRIVE hálózati adapter, 12 W Csak egy meghajtóegységhez alkalmas Hálózati adapter1 Nyelvi csomag2 Nyelv3 Cikkszám E A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30EAF B DA | EN | FI | NO | SV ☎Z10NA30EBF C EL | EN | HR | SL | SR | TR ☎Z10NA30ECF D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30EDF E CS | HU | PL | SK ☎Z10NA30EEF F BG | ET | LT | LV | RU ☎Z10NA30EFF B A DE | EN | FR | IT | NL ☎Z10NA30BAF K D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30KDF U G EN | ES | FR ☎Z10NA30UGF Tar talmaz: – 1 x SERVO-DRIVE hálózati adapter, 12 W Kábelt tar talmaz, 1120 mm (SERVO-DRIVE elosztókábellel max. 2000 mm-re hosszabbítható) Hálózati adapter E B K U További kombinációk külön kérésre 1 A piacok részletes listája megtalálható az Információk fejezetben 2 Nyelvi csomag – Kezelési-, szerelési útmutatót 3 Nyelvi megnevezések ISO-639 szerint 10 CLIP top 120°-os alukeretes kivetőpánt Edény Rugó Cikkszám Csavarozás Rugó nélkül 72T550A.TL KB 1200 mm korpuszszélességtől ill 12 kg előlapsúly FG felet t 3 kivetőpánt szükséges KB 1800 mm korpuszszélességtől ill. 20 kg előlapsúly FG felet t 4 kivetőpánt szükséges Rögzítőcsavarok tar tozékai a kivetőpántnak 11 Szerelőtalp 120°-os CLIP top -kivetőpánthoz Javaslat Rögzítési mód Magasítás (mm) Cikkszám Csavarozás 1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Bepréselés 177H3100 Standard szerelőtalpak, magasítás a F felső fugától függően 1 Keskeny alumínium kerethez használjon oldalanként 2 db süllyesztet t fejű lemezcsavar t (660.0950) 12 CLIP top -köztes kivetőpánt alukerethez Edény Rugó Cikkszám Csavarozás 1 Rugó nélkül 78Z550AT KB 1200 mm korpuszszélességtől ill 12 kg előlapsúly FG felet t 3 kivetőpánt szükséges KB 1800 mm korpuszszélességtől ill. 20 kg előlapsúly FG felet t 4 kivetőpánt szükséges 1 Keskeny alumínium kerethez használjon oldalanként 2 db süllyesztet t fejű lemezcsavar t (660.0950) 13 CLIP-adapterlemez köztes kivetőpánthoz Kivitelezés Magasítás (mm) Cikkszám Szimmetrikus 0 175H5A00 Rögzítőcsavarok tar tozékai a kivetőpántnak Tartozékok – Nyitásszöghatároló Nyitásszög OW Szín Cikkszám 104° TGR 20F7051 83° R7037 20F7011 – SERVO -DRIVE elosztó kábel és kábelvég védő Szín Hossza (m) Cikkszám SZ 8 Z10K800AE Tar talmaz: 6b 1 x SERVO-DRIVE-elosztókábel 6d 5 x Kábelvég védő Méretre vágáshoz SERVO-DRIVE elosztókábelként használható – Összekötő kapocs és kábelvég védő Szín Anyaga Cikkszám SZ Műanyag Z10V100E.01 Tar talmaz: 6c 1 x Összekötő kapocs 6d 2 x Kábelvég védő Szerszám nélkül szerelhető – Kábeltartó Szín Anyaga Cikkszám WS Műanyag Z10K0009 Pl. SERVO-DRIVE-elosztókábel rögzítéséhez Szín Szín HGR Világosszürke WGR Világosszürke SW Selyemfehér SZ Fekete TGR Sötétszürke WS Fehér R7037 RAL 7037 szürke IN-G Inmold nemesacél szálhúzot t Oldalmutatók Át tekintés 19 Tar tozékok – Kivetőpánt-készlet 28 Szerelőtalpak 144 Tar tozékok – Általános tudnivalók 66 Ter vezés – Szimmetrikus 26 Ter vezés – Asszimmetrikus 27 Ter vezés – Blum-táv tar tó ütköző 29 Ter vezés – SERVO-DRIVE-kapcsoló 29 SERVO-DRIVE uno – piaclista 718 E-SERVICES és felhasználási segédeszközök 590 Tájékoztató ér tékek az előlap súlyára vonatkozóan FG (kg) 704 Gépekre vonatkozó irányvonalak 701 További technikai információk 698 Felszerelés, leszerelés és beállítás Short-URL www.blum.com/a110 Felnyíló vasalatrendszerek

FHo Y 26 Katalógus 2022/2023 • KA-150 Keskeny alukeretek Webkód DQD9NY Tervezés Szimmetrikus Fúráspozíció Korpuszmagasság KH (mm) H (mm) 480 – 549 KH x 0.3 – 28 550 –1040 KH x 0.3 – 57 4 x facsavar Ø 4 x 35 mm Furat SERVO-DRIVE elosztókábelhez, csak a bal oldalra * Fúrásmélység 5 mm ** Alternatív furat KH Korpuszmagasság Nyitásszöghatároló Y (mm) Nélkül FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Felső előlapmagasság Előlapmegmunkálás Korpuszmagasság KH (mm) X (mm) 480 – 549 54 550 –1040 31 CLIP top 120°-os alukeretes kivetőpánt CLIP top -köztes kivetőpánt alukerethez F Fuga min. 1.5 mm 20.5 mm keret vastagságtól be kell F állítani a fugát Csavaros szerelés (kivetőpánt | adapterlem.) * Anyagvastagság változtatás esetén a megmunkálási méretekre ügyelni kell Helyigény Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Felnyíló vasalatrendszerek

FHo Y 27 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Katalógus 2022/2023 • KA-150 Keskeny alukeretek Webkód DQD9NY Tervezés Asszimmetrikus Fúráspozíció Elméleti korpuszmagasság TKH (mm) H (mm) 480 – 549 TKH x 0.3 – 28 550 –1040 TKH x 0.3 – 57 4 x facsavar Ø 4 x 35 mm Furat SERVO-DRIVE elosztókábelhez, csak a bal oldalra * Fúrásmélység 5 mm ** Alternatív furat Helyigény TKH = FHo (mm) x 2 + fugák TKH Elméleti korpuszmagasság FHo Felső előlapmagasság FHu Alsó előlapmagasság Nyitásszöghatároló Y (mm) Nélkül FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Felső előlapmagasság A magasabb előlapnak felül kell lennie! Előlapmegmunkálás Elméleti korpuszmagasság TKH (mm) X (mm) 480 – 549 FHo / 2 + 54 550 –1040 FHo / 2 + 31 FHo Felső előlapmagasság FHu Alsó előlapmagasság FAu Alsó előlapráütés CLIP top 120°-os alukeretes kivetőpánt CLIP top -köztes kivetőpánt alukerethez F Fuga min. 1.5 mm 20.5 mm keret vastagságtól be kell F állítani a fugát Csavaros szerelés (kivetőpánt | adapterlem.) * Anyagvastagság változtatás esetén a megmunkálási méretekre ügyelni kell Oldalmutatók Át tekintés 19 Rendelési információk – keskeny alukeretek 24 Ter vezés – Blum-táv tar tó ütköző 29 Ter vezés – SERVO-DRIVE-kapcsoló 29 Gépekre vonatkozó irányvonalak 701 Felszerelés, leszerelés és beállítás Short-URL www.blum.com/a110 Felnyíló vasalatrendszerek

28 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Tartozékok Katalógus 2022/2023 • KA-150 Kivetőpánt-készlet – faelőlapok Rendelési információk Előlapmegmunkálás – fa előlapok és széles alukeretek Rendelési információk Előlapmegmunkálás – keskeny alukeretek Rendelési információk ▬ kivetőpánt-készlet ▬ kivetőpánt-készlet ▬ kivetőpánt-készlet Rögzítési mód Cikkszám INSERTA | Bepréselés | EXPANDO ☎ 78Z5530T11 Tar talmaz: 2 x CLIP top 120°-os kivetőpánt rugó nélküli 70T5590BTL 2 x CLIP top-köztes kivetőpánt rugó nélküli 78Z5530T 6 x Egyenes excenteres szerelőtalp 177H3100 Rögzítési mód Cikkszám Csavarozás 1 ☎ 78Z5500T12 Tar talmaz: 2 x CLIP top 120°-os kivetőpánt rugó nélküli 70T5550.TL 2 x CLIP top-köztes kivetőpánt rugó nélküli 78Z5500T Széles alukeretekhez CLIP top-közteskivetőpánt esetén kiegészítő kereszt adapterlemezre van szükség 6 x Egyenes excenteres szerelőtalp 175H3100 1 Fa előlapokhoz használjon (609.1x00) forgácslapcsavar t Szélesebb alukeretekhez használjon (660.0950) süllyesztet t fejű lemezcsavar t Rögzítési mód Cikkszám Csavarozás ☎ 78Z550AT11 Tar talmaz: 2 x CLIP top 120°-os alukeretes kivetőpánt rugó nélkül 72T550A.TL 2 x CLIP top-köztes kivetőpánt alukerethez rugó nélküli 78Z550AT 2 x Egyenes excenteres szerelőtalp 175H5400 2 x CLIP-szimmetrikus adapterlemez 175H5A00 2 x CLIP-adapterlemez bal/jobb 175H5B00 Felnyíló vasalatrendszerek

29 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HF – harmonika felnyíló vasalat 〉 Tervezés Katalógus 2022/2023 • KA-150 Tervezés Blum-távtartó ütköző (csak SERVO -DRIVE-felhasználáshoz) A Blum táv tar tó ütközőt helyezze be (ne ragassza)! Javaslat alukeretekre Blum-táv tar tó elem a korpuszoldalba helyezve Előlapban tör ténő rögzítésnél ütköztető próbát kell végezni * Alul túllógó előlapok esetén a korpusz alsó élétől SERVO -DRIVE-kapcsoló Oldalmutatók Át tekintés 19 Rendelési információk – fa előlapok és széles alukeretek 20 Rendelési információk – keskeny alukeretek 24 E-SERVICES és felhasználási segédeszközök 590 Gépekre vonatkozó irányvonalak 701 További technikai információk 698 Felszerelés, leszerelés és beállítás Short-URL www.blum.com/a110 Felnyíló vasalatrendszerek

30 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HS – felbillenő vasalat Katalógus 2022/2023 • KA-150 Mozoghat egy felbillenő vasalat lágyabban is? Mozgási komfort és kialakítási változatok További előnyök, amik Önt és vevőjét egyaránt meggyőzik Felnyíló vasalatrendszerek Hosszú élettartam Az erőhordozó fő alkatrésze a masszív rugós egység. Az eredmény: hosszú élettar tam. Nincsenek előreálló elemek Levehető emelőkar – előny a bútorgyár tásban és a konyhaszerelésnél. Az AVENTOS HS olyan mozgási komfor tot kínál, ami lelkesít. A csökkentett mozgatóerő által még a nehéz előlapok is fáradtság nélkül nyithatók. Egyszerűen érintse meg az előlapot és a SERVO-DRIVE már nyitja is a felnyílót. Az automatikus záráshoz elegendő egy könnyed nyomás. Az AVENTOS HS EXPANDO T elemmel is megvalósítható vékony előlapokhoz 8 mm vastagságtól. A takarósapkák kaphatók Selyemfehér, Világosszürke és Mélyszürke színárnyalatokban. Párkánylécek és díszlécek Párkányléccel és díszléccel tervezett korpuszok AVENTOS HS vasalattal gond nélkül nyithatók. Ezáltal további lehetőség nyílik a bútor tervezés során. Az AVENTOS HS vasalattal az előlap a korpusz fölé billen, így ez ideális a nagy előlapokhoz. A felbillenő vasalat helyes választás díszléccel ellátott szekrények esetén. ▬ lágyan és halkan záródik, a BLUMOTION-nek köszönhetően ▬ könnyen nyitható ▬ minden nyitási helyzetben megállítható ▬ jó hozzáférést kínál a szekrény belsejéhez ▬ párkányléccel ellátott felsőszekrényekhez alkalmazható ▬ kis program, nagy felhasználási terjedelem ▬ egyszerű szerelés és állítás ▬ stabil, széles előlapoknál is ▬ hosszú élettar tam ▬ nincsenek előreálló elemek ▬ választható: SERVO-DRIVE AVENTOS felnyílóhoz, az elektronikus nyitásrásegítés felsőszekrényekhez

31 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HS – felbillenő vasalat 〉 Áttekintés Katalógus 2022/2023 • KA-150 Felhasználások Webkód Oldal Standard | SERVO -DRIVE Fa előlapok, széles és keskeny alukeretek DQDADA 32 Tartozékok Csavarok 66 Központosító fúró 66 Ajtóütköző 66 Csavarhúzó 67 Csillagfejű bit 67 Felszerelés, leszerelés és beállítás Felszerelés, leszerelés és beállítás Short-URL www.blum.com/a120 Gépekre vonatkozó irányvonalak 701 Részletes információk gépi irányvonalakhoz Short-URL www.blum.com/sd/guideline Jelzések Termék külön kérésre Felnyíló vasalatrendszerek Szimbólikus kép Szimbólikus kép Szimbólikus kép

32 Felnyíló vasalatrendszerek 〉 AVENTOS HS – felbillenő vasalat 〉 Standard | SERVO-DRIVE Katalógus 2022/2023 • KA-150 Fa előlapok, széles és keskeny alukeretek Webkód DQDADA Erőhordozó A helyes erőhordozó kiválasztásához szüksége van a korpuszmagasságra KH és az előlapsúlyra FG beleér tve a fogantyút is Példa Korpuszmagasság KH = 600 mm Előlapsúly FG = 10 kg Erőhordozó választék = 20S2E00.05 KH = 602 mm → 600 mm KH = 603 mm → 605 mm Át fedési tar tományok esetén az erősebb erőhordozó alkalmazását javasoljuk! Rendelési információk Standard SERVO-DRIVE 1 Erőhordozó készlet Korpuszmagasság KH 350 – 525 mm Cikkszám 20S2A00.05 20S2B00.05 20S2C00.05 Cikkszám 20S2A00.05 20S2B00.05 20S2C00.05 KH (mm) Az előlap súlya beleér tve a fogantyút (kg) KH (mm) Az előlap súlya beleér tve a fogantyút (kg) 350 2.00 – 5.00 4.50 –9.50 9.25 –10.50 440 2.25 – 4.50 4.25 – 8.50 8.25 –13.00 355 2.00 – 4.75 4.50 –9.50 9.25 –10.50 445 2.25 – 4.50 4.25 – 8.50 8.25 –13.25 360 2.00 – 4.75 4.50 –9.50 9.25 –10.75 450 2.25 – 4.25 4.00 – 8.50 8.25 –13.50 365 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.00 455 2.25 – 4.25 4.00 – 8.50 8.25 –13.50 370 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.00 460 2.25 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –13.75 375 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.25 465 2.25 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –13.75 380 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.25 470 2.50 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –14.00 385 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.50 475 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.00 390 2.00 – 4.75 4.50 –9.00 8.75 –11.50 480 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.25 395 2.00 – 4.75 4.50 –9.00 8.75 –11.75 485 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.25 400 2.00 – 4.75 4.25 –9.00 8.75 –12.00 490 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.50 405 2.25 – 4.50 4.25 –9.00 8.75 –12.00 495 2.50 – 4.25 3.75 –7.75 7.50 –14.50 410 2.25 – 4.50 4.25 –9.00 8.75 –12.25 500 2.50 – 4.25 3.50 –7.75 7.50 –14.75 415 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.50 505 2.50 – 4.00 3.50 –7.75 7.50 –14.75 420 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.50 510 2.50 – 4.00 3.50 –7.75 7.50 –14.75 425 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.75 515 2.50 – 4.00 3.50 –7.50 7.25 –14.75 430 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.75 520 2.50 – 4.00 3.50 –7.50 7.25 –15.00 435 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –13.00 525 2.50 – 4.00 3.25 –7.50 7.25 –15.00 Korpuszmagasság KH 526 – 675 mm Cikkszám 20S2D00.05 20S2E00.05 20S2F00.05 Cikkszám 20S2D00.05 20S2E00.05 20S2F00.05 KH (mm) Az előlap súlya beleér tve a fogantyút (kg) KH (mm) Az előlap súlya beleér tve a fogantyút (kg) 526 3.00 – 6.75 6.25 –13.00 12.00 –16.50 605 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 530 3.00 – 6.75 6.25 –12.75 11.75 –16.75 610 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 535 3.00 – 6.75 6.25 –12.75 11.75 –16.75 615 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 540 3.00 – 6.50 6.00 –12.75 11.75 –17.00 620 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 545 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.25 625 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 550 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.25 630 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 555 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.50 635 3.00 – 5.50 5.25 –11.50 10.25 –18.75 560 3.00 – 6.50 6.00 –12.25 11.25 –17.50 640 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –18.75 565 3.00 – 6.25 5.75 –12.25 11.25 –17.75 645 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –18.75 570 3.00 – 6.25 5.75 –12.25 11.25 –17.75 650 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 575 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 11.00 –18.00 655 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 580 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 11.00 –18.00 660 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 585 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 10.75 –18.25 665 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 590 3.00 – 6.00 5.50 –12.00 10.75 –18.25 670 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 595 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 675 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 600 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 Korpuszmagasság KH 676 – 800 mm Cikkszám 20S2G00.05 20S2H00.05 20S2I00.05 Cikkszám 20S2G00.05 20S2H00.05 20S2I00.05 KH (mm) Az előlap súlya beleér tve a fogantyút (kg) KH (mm) Az előlap súlya beleér tve a fogantyút (kg) 676 3.50 – 8.00 7.00 –13.50 13.00 –21.50 740 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.75 –20.75 680 3.50 – 8.00 7.00 –13.50 13.00 –21.50 745 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.50 –20.50 685 3.50 – 8.00 7.00 –13.25 12.75 –21.50 750 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.50 –20.50 690 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.75 –21.50 755 3.75 –7.25 6.50 –12.75 11.25 –20.50 695 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.50 –21.50 760 3.75 –7.25 6.50 –12.75 11.25 –20.25 700 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.50 –21.50 765 3.75 –7.25 6.50 –12.50 11.00 –20.25 705 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.25 –21.50 770 3.75 –7.00 6.25 –12.50 11.00 –20.25 710 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.25 –21.25 775 3.75 –7.00 6.25 –12.50 11.00 –20.25 715 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.25 780 4.00 –7.00 6.25 –12.50 10.75 –20.25 720 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.25 785 4.00 –7.00 6.25 –12.50 10.75 –20.00 725 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.00 790 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.75 –20.00 730 3.50 –7.50 6.75 –13.00 11.75 –21.00 795 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.50 –20.00 735 3.50 –7.50 6.50 –13.00 11.75 –20.75 800 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.50 –20.00 Tar talmaz: 1 2 x Szimmetrikus erőhordozó – 10 x Facsavarok Ø 4 x 35 mm KH Korpuszmagasság 2 Emelőkar készlet Szín Anyaga Cikkszám NI Acél 20S3500.06 Tar talmaz: 2a 1 x Emelőkar készlet bal 2b 1 x Emelőkar készlet jobb 2c 2 x Takarósapka keresztstabilizátorhoz 2 Emelőkar-készlet SERVO -DRIVE megoldáshoz Szín Anyaga Cikkszám NI Acél 21S3500.01 Tar talmaz: 2a 1 x SERVO-DRIVE-emelőkar készlet bal 2b 1 x SERVO-DRIVE-emelőkar készlet jobb 2c 2 x Takarósapka keresztstabilizátorhoz 3 Takarósapka-készlet Szín Anyaga Cikkszám SW | HGR | TGR Műanyag 20S8020 Tar talmaz: 3a 1 x Takarósapka bal 3b 1 x Takarósapka jobb 3c 2 x Gyár tói névjegy mélynyomot t Blum-logóval IN-G 3 Takarósapka-készlet SERVO -DRIVE megoldáshoz Szín Anyaga Cikkszám SW | HGR | TGR Műanyag 21S8020 Tar talmaz: 3a 1 x SERVO-DRIVE-takarósapka bal 3b 1 x Takarósapka jobb 3c 2 x Gyár tói névjegy mélynyomot t Blum-logóval IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE-kapcsoló 3e 4 x Blum-táv tar tó ütköző, Ø 5 mm Felnyíló vasalatrendszerek ▬ ideális nagyfelületű, egyrészes előlapokhoz ▬ korpuszmagasság KH 350 – 800 mm ▬ korpuszszélesség KB 1800 mm-ig ▬ lágyan és halkan záródik, a BLUMOTION-nek köszönhetően ▬ csökkentet t mozgatóerő ▬ kiegyensúlyozot t mozgáskomfor t fokozatmentes megállítással ▬ szerszám nélkül szerelhető ▬ 3-dimenzióban állítható előlap ▬ az erőhordozó egyszerűen és fokozatmentesen állítható

RkJQdWJsaXNoZXIy