Blum techninis katalogas 2022-2023_lt

Katalogas ir techninės naudojimo instrukcijos 2022/2023 www.blum.com

① ② ③ Nuoroda į internetą Katalogas 2022/2023 • KA-150 Žiniatinklio kodas Trumpas URL www.blum.com/configurator Pavyzdys Žiniatinklio kodas DQBQ2M Trumpas URL Pavyzdys Pagalba planuojant ir užsakant Trumpas URL www.blum.com/planningtools QR Kodas Pavyzdys Vaizdinė video informacija Trumpas URL www.blum.com/gmSum Susiejome katalogą su mūsų skaitmeninėmis paslaugomis, taip dar efektyviau pasieksite išsamią ir naujausią informaciją. Kataloge esančius produktus ir E-SERVICES skiria vos vienas žingsnis. Naudodami žiniatinklio kodus galite iš kar to atidaryti produktus Gaminių Konfigūratoriuje. Tai užtikrina, kad greitai ir lengvai gausite projektavimo informaciją ir patikrintus detalių sąrašus bei dar daugiau. Kataloge rasite produktų trumpuosius URL ir QR kodus. Taip pasieksite išsamią skaitmeninę informaciją, pvz., apie montavimą, nuėmimą ir reguliavimą, naudojimo vaizdo įrašus ir/arba mašinų direktyvą bei Design Selector. Įvedus žiniatinklio kodą į Blum gaminių konfigūratorių gausite detalių sąrašą bei informaciją apie gaminių asor timentą, montavimą ir marketingą. Naudodami QR kodus, pasieksite informaciją apie Blum gaminių asor timentą ir jo montavimą. ② Konfigūruokite furnitūrą Naudojant žiniatinklio kodus gaminių konfigūratoriuje, svarbiausi filtrai yra nustatyti iš anksto – reikiamą gaminį galite sukonfigūruoti vos keliais žingsniais. ③ Detalių sąrašas Baigę konfigūruoti gausite reikiamų detalių sąrašą ir galėsite jį persiųsti į kai kurių platintojų internetines parduotuves. Trumpas internetinis adresas yra patogus būdas rasti detalesnę informaciją apie prekes, pvz., montavimo instrukcijas, brošiūras ar kitus techninius duomenis. ① Įveskite arba paspauskite žiniatinklio kodą Įveskite žiniatinklio kodą Blum Gaminių Konfigūratoriuje arba paspauskite žiniatinklio kodą PDF faile.

Lankstų sistemos Lankstų sistemos Apžvalga 69 CLIP top BLUMOTION | CLIP top – lankstai CLIP montuojama be įrankių 70 BLUMOTION durelėms 156 TIP-ON durelėms 170 MODUL – lankstai Tvir tinimas užstumiant ant plokštelės 174 Stalčių sistemos Stalčių sistemos Apžvalga 189 TANDEMBOX plus 348 LEGRABOX 190 TIP-ON BLUMOTION, skirtas TANDEMBOX 350 TIP-ON BLUMOTION, skirtas LEGRABOX 244 SERVO -DRIVE, skirtas LEGRABOX | MERIVOBOX | TANDEMBOX 358 TIP-ON, skirtas LEGRABOX 250 MERIVOBOX 256 METABOX 390 TIP-ON BLUMOTION, skirtas MERIVOBOX 296 TANDEMBOX antaro 302 Bėgelių sistemos Bėgelių sistemos Apžvalga 415 MOVENTO 416 TIP-ON BLUMOTION, skirtas MOVENTO 434 TIP-ON, skirtas MOVENTO 440 TANDEM 446 SERVO -DRIVE, skirtas MOVENTO | TANDEM 492 Stalčiaus vidinės erdvės skirstymo sistemos Stalčiaus vidinės erdvės skirstymo sistemos Apžvalga 527 AMBIA-LINE, skirtas LEGRABOX | MERIVOBOX 528 AMBIA-LINE virtuvės aksesuarai 538 ORGA-LINE, skirtas TANDEMBOX 540 ORGA-LINE virtuvės aksesuarai 554 Judėjimo technologijos Judėjimo technologijos Apžvalga 559 SERVO -DRIVE atskiri pritaikymai 562 Kiti produktai Kiti produktai Apžvalga 573 Spintelių pritaikymas SPACE STEP 574 Užrakinimo sistemos CABLOXX 582 Tvirtinimo sistemos EXPANDO T 584 Pakabinimo kronšteinai 586 Išorinė jungtis 587 Informacija Informacija Apžvalga 699 Bendra informacija 700 Informacija apie pakėlimo sistemas 704 Informacija apie lankstų sistemas 706 Informacija apie stalčių ir bėgelių sistemas 712 Blum padaliniai, atstovai ir kontaktai 720 Kodų rodyklė 728 E-SERVICES, montavimo įrankiai ir staklės E-SERVICES, montavimo įrankiai ir staklės Apžvalga 591 E-SERVICES 592 Gręžimo -įpresavimo staklės MINIPRESS top | MINIPRESS 604 Montavimo įrenginiai BOXFIX 644 Šablonai 650 Pakėlimo sistemos Pakėlimo sistemos Apžvalga 15 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas Standar tinis | SERVO-DRIVE 18 AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas Standar tinis | SERVO-DRIVE 30 AVENTOS HL – vertikalaus pakėlimo mechanizmas Standar tinis | SERVO-DRIVE 36 AVENTOS HK top – įprastai atidarantis pakėlimo mechanizmas Standar tinis | SERVO-DRIVE | TIP-ON 42 AVENTOS HK-S – pakėlimo mechanizmas nedidelio gylio spintelėms Standar tinis | TIP-ON 52 AVENTOS HK-XS – pakėlimo mechanizmas itin mažo gylio spintelėms Standar tinis | TIP-ON 58

1 Ką mes darome dėl jūsų Katalogas 2022/2023 • KA-150 Koks kitas Jūsų projektas? Nesvarbu, kokia yra Jūsų vizija – Blum Jums padės. Ar tai būtų vir tuvės, vonios kambario, svetainės ar miegamojo baldai – mes turime produk tų visiems Jūsų poreikiams. Visada apgalvojame kelis žingsnius į priekį – kokių programų Jums prireik tų ateit yje ar kokia pagalba palengvintų Jūsų darbą. Visus produk tus ir informaciją apie paslaugas rasite mūsų techniniame kataloge.

2 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Blum idėjos geresnei gyvenimo kokybei Nesvarbu, ar gy venate name, ar bute, dideliame, ar mažame – tur ime įk vepiančių baldų idėjų įvair ioms gy venamosioms erdvėms. Be to, suteik iame naudingos informacijos apie ergonomiką, daik tams sk ir tos vietos padidinimą, aukščiausios kok ybės judėjimą ir dizainą. blum-inspirations.com puslapyje rasite viską, ko reik ia šių baldų idėjų įgy vendinimui. Mielai papasakosime daugiau – susisiek ite! REVEGO Ši sistema leidžia greitai at ver ti funkcines erdves, kai jų reik ia, ir vėl jas užver ti, kai jos nenaudojamos. SPACE STEP Šis cokolio sprendimas leidžia lengviau pasiek ti aukštai laikomus daik tus visose gy venamosiose erdvėse.

3 Blum Inspirations Katalogas 2022/2023 • KA-150 Papildoma informacija Atraskite daugiau idėjų, paslaugų ir įkvepiančių istorijų Trumpas URL www.blum.com/i362 Ergonomika Sieninių spintelių fasadai su pakėlimo sistemomis yra geresnis sprendimas nei durelės su lankstais, nes fasadai pasikelia aukšt yn ir suteik ia visišką judėjimo laisvę. SPACE TOWER Erdvi ūk inė spinta leidžia patogiai pasiek ti visus laikomus daik tus. SPACE TWIN Ši siaura spintelė leidžia išnaudoti net mažiausias erdves bet kok iose netikėtose vietose. Dizainas Novator iška furnitūra palaiko Jūsų dizaino idėjas ir leidžia įgy vendinti naujausias baldų tendencijas.

4 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Paverskite savo idėjas realybe – myLEGRABOX

5 myLEGRABOX Katalogas 2022/2023 • KA-150 Papildoma informacija myLEGRABOX 230 Trumpas URL www.blum.com/i357 LEGRABOX pure/ free LEGRABOX pure ir LEGRABOX free siūlo įstabų matinių spalvų pasir ink imą ir aukščiausios kok ybės nerūdijantį plieną su apsaugą nuo pirštų atspaudų. LEGRABOX special Speciali kolekcija – neįtikėtina stalčiaus išvaizda su nauja spalva, juoda matinė „Carbon“ ir nuostabi medžiagų kombinacija su nerūdijančiu plienu, speciali 3D anglies pluošto išvaizda bei didinga rūdžių tekstūra. LEGRABOX individual Maksimalus individualumas – kurk ite pagal savo skonį. Der ink ite sk ir tingas spalvas ir medžiagas, naudok ite spausdinimo, graviravimo la zer iu ir reljefo įspaudus, taip susikursite išsk ir tinį dizainą ir unikalius baldus, džiuginančius Jūsų k lientus. Kad i r kok ia būtų Jūsų i dėja – mes tur ime t inkamą d iza ino sp rend imą Jūsų ind i v i dua l ia i LEGRABOX s t a l č ių si s tema i.

6 Katalogas 2022/2023 • KA-150 MERIVOBOX Kurkime kartu – stalčių sistema Jūsų idėjoms

7 MERIVOBOX Katalogas 2022/2023 • KA-150 Papildoma informacija MERIVOBOX 256 Trumpas URL www.blum.com/i355 MERIVOBOX modular su rel ingu Bazinė plat forma Užtenka vos kelių komponentų nor int sukur ti platų stalčių asor timentą. Tai reišk ia, kad baldų gamyba bus efek t y vi. Įvair i, bet paprasta sistema. Dizainas MERIVOBOX pasižymi tiesiomis linijomis ir įspūdinga išvaizda. Įvairus ir nepakar tojamas baldų asor timentas. Modernus minimalizmas pabrėžia išsk ir tinį dizainą. Funkcionalumas Naujai sukur ta bėgelių konstrukcija užtikr ina itin sk landų veik imą ir didelę apkrovos galią. Nepaprastai lengvas judėjimas ir stabilumas. Montavimas Nesvarbu, kok io modelio stalčių pasir inkote, sur ink imas visada paprastas, o reguliavimas visada toks pat. Tikslumas ir paprastumas. MERIVOBOX modular su BOXCOVER MERIVOBOX modular su BOXCAP

8 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Bėgelių sistemos Kokybiškas plienas Jūsų medinių stalčių idėjoms

9 Bėgelių sistemos Katalogas 2022/2023 • KA-150 Papildoma informacija Bėgelių sistemos 414 Trumpas URL www.blum.com/i359 MOVENTO – moderni bėgelių sistema MOVENTO bėgeliai stebina stabilumu ir didele apkrovos galia – dabar jau ik i 70 kg. Todėl ši bėgelių sistema idealiai tinka vir tuvės stalčiams su sunk iais daik tais, pvz.: puodais ir keptuvėmis. TANDEM – universali bėgelių sistema TANDEM – tai paslėpta bėgelių sistema ir universalus sprendimas Jūsų medinių stalčių idėjoms. Itin didelis bėgelių pasir ink imas suteik ia plačias dizaino galimybes. Rink itės iš plataus nominalių ilgių asor timento, pilno arba dalinio ištrauk imo, sk ir tingų apkrovų ir judėjimo technologijų. Dalinio ištraukimo TANDEM su integruotu TIP- ON Dalinio ištrauk imo TANDEM dabar jau ir su integruotu TIP- ON. Ši judėjimo technologija ne tik suteik ia k lientams daugiau patogumo, bet taip pat taupo laiką bei energiją. TIP- ON yra integruotas į bėgelį, todėl savo k lientams galite suteik ti stalčių atidar ymo sistemą be papildomo detalių montavimo. Viskas, ko reik ia montavimui, tai tik sinchronizavimo jungtis.

10 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Market ingas Koncepcija | Projek tavimas | Kiekiai Dizainas Užsak ymas Marketingo mediatekos bibliotekoje rasite nuotraukų, vaizdo įrašų, brošiūrų ir daug daugiau informacijos įvair iomis kalbomis bei formatais. Projek tuok ite, konfigūruok ite ir lengvai išsaugok ite projek tavimo informaciją internete. Kurk ite naujausius detalių sąrašus pagal savo k lientų poreik ius. Detalių sąrašus iš mūsų konfigūrator ių galėsite perduoti į kai kur ių platintojų internetines parduotuves. E-SERVICES paslaugos ir montavimo įrenginiai Visos reik iamos paslaugos – čia. Esame patik imas par tner is, todėl siūlome Jums paslaugas ir montavimo įrenginius, kur ie papildo mūsų gaminius bei padeda k iek viename Jūsų gamybos proceso etape. Padėsime paversti Jūsų idėjas nuostabiais baldais. Mūsų Korpuso ir Gaminių konfigūrator iai padės Jums projek tuojant baldus ir pasirenkant tinkamą furnitūrą. Gausite CAD duomenis, kur iuos galėsite naudoti savo projek tavimo programose.

11 E-SERVICES, montavimo įrankiai ir staklės Katalogas 2022/2023 • KA-150 Apdirbimas Pristat ymas | Montavimas Paslaugos po pardavimo Papildoma informacija E-SERVICES 592 Trumpas URL www.blum.com/i361 Perkelk ite projek tavimo rezultatus iš konfigūrator ių naudodami MINIPRESS su EASYSTICK. Naudodami montavimo įrenginius ir šablonus tiksliai bei greitai užbaigsite savo projek tus. EASY ASSEMBLY programėlėje rasite naudingus vaizdo įrašus bei viską, ką reik ia žinoti apie furnitūros montavimą ir reguliavimą. Mes teik iame asmeninę pagalbą po pardavimo. Jūsų asmeninis Blum konsultantas mielai atsak ys į visus k lausimus, susijusius su mūsų produk tais ir paslaugomis.

12 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Tikime, jog mūsų idėjos gali įk vėpti kitus. Siūlome novatorišką furnitūrą, įk vepiančius baldų konceptus ir tinkamas paslaugas – paverskite savo vizijas realybe. Mus mot y vuoja Jūsų poreikiai, tarptautinės tendencijos ir mūsų bendra geresnio gy venimo vizija. Dirbkime ir kurkime idėjas kar tu.

13 moving ideas Katalogas 2022/2023 • KA-150 Gyvenimo kokybė Nor ime suteik ti Jums daugiau patogumo ir funkcionalumo naudojantis baldais. Asor timentas Tur ime platų produk tų asor timentą, galime įgy vendinti įvair iausias baldų idėjas. Įkvėpimas Mūsų sprendimai pagrįsti pasaulinėmis tendencijomis, t yr imais ir analizėmis. Inovacijos Nuolatos tobulėjame. Mūsų smalsumas ir novator iškumas skatina mus kur ti naujus produk tus ir paslaugas. Paslaugos Palaikome Jūsų kasdienius procesus teikdami Jūsų procesams pr itaik y tas paslaugas. Kokybė Mes nuolatos tobuliname savo produk tus ir paslaugas. Pasitikėjimas Mes pr isiimame atsakomybę už savo par tner ystę, darbuotojus, visuomenę ir aplinką. Julius Blum veik lą pradėjo 1952 m. gamindamas pasagų smeiges. Šiandien tiek iame novator išką furnitūrą k lientams iš daugiau nei 120 šalių.

14 Katalogas 2022/2023 • KA-150 1 ▬ Greitas ir paprastas fasadų montavimas ir nuėmimas su CLIP technologija ▬ Patogi trijų krypčių reguliavimo galimybė ▬ Pakėlimo mechanizmas sustoja bet kokioje padėtyje ▬ Nėra atsikišusių detalių Pakėlimo sistemos ▬ Norėdami uždaryti lengvai pasieksite fasado kraštą ar rankenėlę ▬ BLUMOTION – tylus ir lengvas užsidarymas ▬ Su SERVO-DRIVE, elektronine baldų be rankenėlių atidarymo sistema ▬ Su TIP-ON, mechanine baldų be rankenėlių atidarymo sistema Simetriškas pakėlimo mechanizmas AVENTOS HK-XS gali būti naudojamas tiek vienoje, tiek abiejose pusėse. AVENTOS pakėlimo sistemos suteikia daugybę galimybių sukur ti dar individualesnes spinteles visose namų erdvėse. SERVO-DRIVE, elektroninė atidarymo sistema, skir ta AVENTOS HF, HS, HL ir HK top. TIP-ON – mechaninė atidarymo sistema, skir ta AVENTOS HK top, HK-S ir HK-XS. AVENTOS sistemos sieninėse spintelėse garantuoja lengvą ir patogų naudojimąsi. Net ir plačių spintelių fasadai lengvai atsidaro, lieka bet kurioje pageidaujamoje padėtyje ir – naudojant BLUMOTION – užsidaro tyliai ir be pastangų.

15 Katalogas 2022/2023 • KA-150 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 18 Apžvalga 19 Standar tinis | SERVO-DRIVE 20 Aksesuarai 28 AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas 30 Apžvalga 31 Standar tinis | SERVO-DRIVE 32 AVENTOS HL – vertikalaus pakėlimo mechanizmas AVENTOS HL – ver tikalaus pakėlimo mechanizmas 36 Apžvalga 37 Standar tinis | SERVO-DRIVE 38 AVENTOS HK top – įprastai atidarantis pakėlimo mechanizmas AVENTOS HK top – įprastai atidarantis pakėlimo mechanizmas 42 Apžvalga 43 Standar tinis | SERVO-DRIVE 44 TIP-ON 48 Aksesuarai 51 Apžvalga 53 Standar tinis 54 TIP-ON 54 Aksesuarai 57 Apžvalga 59 Standar tinis 60 TIP-ON 60 Aksesuarai 65 AVENTOS – kampu supjautų briaunų ir su laiptelio formos įlaida atvejai AVENTOS – kampu supjautų briaunų ir su laiptelio formos įlaida atvejai 16 Aksesuarai Varžtai 66 Centravimo grąžtas 66 Durelių amor tizatoriai 66 Atsuktuvas 67 Kryžminė atsuktuvo galvutė 67 Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Pakėlimo sistemos 〉 Apžvalga AVENTOS HK-S – pakėlimo mechanizmas nedidelio gylio spintelėms AVENTOS HK-S – pakėlimo mechanizmas nedidelio gylio spintelėms 52 AVENTOS HK-XS – pakėlimo mechanizmas itin mažo gylio spintelėms AVENTOS HK-XS – pakėlimo mechanizmas itin mažo gylio spintelėms 58 Pakėlimo sistemos

16 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Įspūdingas pakėlimo mechanizmų nestandartinių sprendimų pasirinkimas Papildoma informacija AVENTOS – kampu supjautų briaunų ir su laiptelio formos įlaida atvejai Trumpas URL www.blum.com/mitresrebates Nufrezuotos briaunos atvejis Įfrezuotos briaunos daliniam įleidimui atvejis Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS – kampu supjautų briaunų ir su laiptelio formos įlaida atvejai Pakėlimo sistemos Kerinčios kokybės AVENTOS pakėlimo mechanizmus galima naudoti balduose su kampu supjautomis briaunomis arba fasadais su laiptelio formos įlaida į korpusą. Galima naudoti standar tinius montavimo sprendimus su nežymiu padėties reguliavimu. Naujos pritaikymo galimybės leidžia idėjas paversti realybe. Pakėlimo sistemos yra ypač patogios, nes atidaryti fasadai netrukdo judėjimui vir tuvėje, o spintelės turinys visuomet lengvai pasiekiamas. AVENTOS pakėlimo mechanizmų dėka, atver ti fasadai fiksuojasi bet kokioje padėtyje, todėl juos lengva pasiekti norint uždaryti. Papildomo patogumo suteikia SERVO-DRIVE arba TIP-ON elektroninės arba mechaninės atsidarymo sistemos baldams be rankenėlių.

17 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Nufrezuotos briaunos atvejis Įfrezuotos briaunos daliniam įleidimui atvejis AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas AVENTOS HL – vertikalaus pakėlimo mechanizmas AVENTOS HK top – įprastai atidarantis pakėlimo mechanizmas AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas AVENTOS HL – vertikalaus pakėlimo mechanizmas AVENTOS HK top – įprastai atidarantis pakėlimo mechanizmas Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS – kampu supjautų briaunų ir su laiptelio formos įlaida atvejai Pakėlimo sistemos

18 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas Katalogas 2022/2023 • KA-150 Pakėlimo sistema dideliems sulenkiamiems fasadams Atidarymas ir uždarymas – lengva ir patogu Papildomi privalumai įtikins Jus ir Jūsų klientus Pakėlimo sistemos Ilgaamžiškumas Svarbiausias pakėlimo mechanizmo elementas yra patikimas spyruoklių paketas. Tai garantuoja patvarumą ir lengvą veikimą. Su AVENTOS HF durelės atsidaro itin lengvai. Net sunkūs fasadai atsidaro ir sustoja švelniai. Spintelės fasadas išliks reikiamoje padėtyje. Nėra atsikišusių detalių Nuimamas teleskopinis sver tas – privalumas baldų gamyboje ir montuojant vir tuves. Užtikrina pirštų apsaugą CLIP top centrinis lankstas su naujausia technologija užtikrina pirštų apsaugą. Galimos vienodos lentynos Priklausomai nuo spintelės aukščio, galima naudoti 2 identiškas lentynas. Dėl integruoto BLUMOTION, tiek sunkūs, tiek lengvi fasadai užsidaro tyliai ir lengvai. Dangtelių spalvos – balta, šviesiai ir tamsiai pilka. AVENTOS HF skir tas dvigubiems, atsidarymo metu susilenkiantiems fasadams. Dvigubo fasado sistema ideali aukštesnėms spintelėms su dideliais fasadais, atidarius rankenėlė visada išlieka patogiame pasiekti aukštyje. AVENTOS HF gali būti naudojamas ir spintelėse su dvigubomis nesimetriškomis (2 skir tingų aukščių) durelėmis. ▬ Švelnus ir tylus užsidarymas su BLUMOTION ▬ Lengvas atidarymas ▬ Fasadas fiksuojasi bet kurioje padėtyje ▬ Suteikia patogų priėjimą prie spintelės turinio ▬ Nedaug detalių, platus galimybių spektras ▬ Lengvas montavimas ir reguliavimas ▬ Užtikrintas net ir itin plačių fasadų stabilumas ▬ Ilgaamžiškumas ▬ Laisvai parenkama rankenėlės pozicija ▬ Nėra atsikišusių detalių ▬ Papildomai galima komplektuoti su SERVO-DRIVE, skir tu AVENTOS – elektrine automatine atidarymo sistema spintelėms be rankenėlių

19 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Taikymas Žiniatinklio kodas Puslapis Standartinis | SERVO -DRIVE Mediniai fasadai ir plataus aliuminio profilio rėmeliai DQD8YM 20 Siauro aliuminio profilio rėmeliai DQD9NY 24 Aksesuarai Atidarymo kampo ribotuvas 21 Lankstų komplektas 28 Lanksto plokštelės 144 Lanksto peties dangtelis 151 Varžtai 66 Centravimo grąžtas 66 Durelių amor tizatoriai 66 Atsuktuvas 67 Kryžminė atsuktuvo galvutė 67 Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Trumpas URL www.blum.com/a110 Mašinų direktyva 701 Detali informacija apie mašinų direktyvą Trumpas URL www.blum.com/sd/guideline Piktogramos Prekę galima įsigyti pagal užklausimą Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Apžvalga Pakėlimo sistemos

20 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Katalogas 2022/2023 • KA-150 Mediniai fasadai ir plataus aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD8YM Jėgos koeficientas LF Spintelės aukštis KH (mm) x abiejų fasadų ir rankenėlės svoris FG (kg) Teorinis spintelės aukštis TKH Viršutinio fasado aukštis FHo (mm) x 2 + tarpeliai Jei pagal apskaičiavimus tinka keli pakėlimo mechanizmų variantai, rekomenduojame rinktis stipresnį pakėlimo mechanizmą! Užsakymo informacija Standar tinis SERVO-DRIVE 4 Lanksto plokštelė teleskopiniam svertui Rekomenduojama Tvirtinimo būdas Aukštis (mm) Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Presavimui 177H3100 Tinka visos tiesios plieninės t vir tinimo plokštelės, kurių aukštis 0 mm 1 Naudokite 2 medvaržčius (609.1x00) kiekvienai medinio fasado pusei Naudokite 2 savisriegius (660.0950) kiekvienai plataus aliuminio rėmo pusei ▬ Puikiai tinka sieninėms spintelėms su atskir tais fasadais ▬ Spintelės aukštis KH 480 –1040 mm ▬ Spintelės plotis KB iki 1800 mm ▬ Švelnus ir tylus užsidarymas su BLUMOTION ▬ Lengvai atsidaro ▬ Jėgos reguliavimas ▬ Montuojama be įrankių ▬ Abiejų fasadų trimatis reguliavimas ▬ Paprastas mechanizmas su beveik begalinėmis galimybėmis ▬ Centrinis lankstas su pirštų apsaugos funkcija 1 Pakėlimo mechanizmų komplektas Jėgos koeficientas LF Pastaba Detalės Nr. 2600 – 5500 1 vnt. = LF 960 –2650 20F2200.05 5350 –10150 20F2500.05 9000 –17250 3 vnt. = LF 13500 – 25900 20F2800.05 Sudaro: 1 2 x Pakėlimo mechanizmas (simetriškas) – 8 x Medvaržčiai Ø 4 x 35 mm 2 Teleskopinių svertų komplektas Spintelės aukštis KH (mm) Detalės Nr. 480 – 570 1 20F3200.01 560 –710 1 20F3500.01 700 –900 1 20F3800.01 760 –1040 1 20F3900.01 Sudaro: 2 2 x Teleskopinis sver tas (simetriškas) 1 Teorinis spintelės aukštis TKH asimetriškiems fasadams 3 Dangtelių komplektas Spalva Medžiaga Detalės Nr. SW | HGR | TGR Nailonas 20F8020 Sudaro: 3a 1 x Dangtelis, kair ysis 3b 1 x Dangtelis, dešinysis 3c 2 x Mažas dangtelis su Blum logotipu IN-G 3 Dangtelių komplektas, skirtas SERVO -DRIVE Spalva Medžiaga Detalės Nr. SW | HGR | TGR Nailonas 21F8020 Sudaro: 3a 1 x SERVO-DRIVE dangtelis, kair ysis 3b 1 x Dangtelis, dešinysis 3c 2 x Mažas dangtelis su Blum logotipu IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE jungiklis 3e 6 x Blum distancinis amor tizatorius, Ø 5 mm 6 SERVO -DRIVE komplektas Spalva Medžiaga Detalės Nr. R7037 Nailonas 21FA000 Sudaro: 6a 1 x Variklio elementas 6b 1 x SERVO-DRIVE paskirstymo laidas, 1500 mm 6c 1 x SERVO-DRIVE jungtis 6d 2 x Apsauginis laido galo dangtelis Trims ir daugiau pakėlimo jėgos mechanizmams rekomenduojame du sinchronizuotus variklio elementus 7 24 W SERVO -DRIVE transformatorius Kalbos paketas1 Kalba2 Detalės Nr. A DE | EN | FR | IT | NL Z10NE030A B DA | EN | FI | NO | SV Z10NE030B C EL | EN | HR | SL | SR | TR Z10NE030C D EN | ES | FR | IT | PT Z10NE030D E CS | HU | PL | SK Z10NE030E F BG | ET | LT | LV | RU Z10NE030F G EN | ES | FR Z10NE030G H EN | ZH Z10NE030H J JA Z10NE030J Įsk. naudojimosi ir montavimo instrukcijas Be laido 1 Kalbos paketas – Naudojimosi ir montavimo instrukcijos 2 Aprašai kalbomis pagal ISO-639 8 Transformatoriaus laikiklis Spalva Medžiaga Detalės Nr. WGR Nailonas Z10NG120 24 W SERVO-DRIVE transformatoriui 9 Laidas Rinka Detalės Nr. Rinka Detalės Nr. AR Z10M200A JP Z10M200J GB Z10M200B AU Z10M200K CH | LI Z10M200C CL Z10M200L DK Z10M200D CN Z10M200N Europa Z10M200E BR Z10M200S.01 Europa 1 Z10M200E.OS TW Z10M200T IN Z10M200H US | CA Z10M200U IL Z10M200I ZA Z10M200Z Ilgis 2 m, įsk. kištuką 1 Be kištuko Pakėlimo sistemos

21 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Katalogas 2022/2023 • KA-150 Mediniai fasadai ir plataus aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD8YM Užsakymo informacija 7 | 8 | 9 alternatyva – 12 W SERVO -DRIVE kištukas-transformatorius Tinka tik vienam variklio elementui Tinklo adapteris1 Kalbos paketas2 Kalba3 Detalės Nr. E A DE | EN | FR | IT | NL ☎ Z10NA30EAF B DA | EN | FI | NO | SV ☎ Z10NA30EBF C EL | EN | HR | SL | SR | TR ☎ Z10NA30ECF D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30EDF E CS | HU | PL | SK ☎ Z10NA30EEF F BG | ET | LT | LV | RU ☎ Z10NA30EFF B A DE | EN | FR | IT | NL ☎ Z10NA30BAF K D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30KDF U G EN | ES | FR ☎ Z10NA30UGF Sudaro: – 1 x 12 W SERVO-DRIVE kištukas-transformatorius Įskaitant 1120 mm laidą (su SERVO-DRIVE paskirstymo laidu prailginama iki 2000 mm) Tinklo adapteris E B K U Kitos kombinacijos gali būti tiekiamos pageidavus 1 Norėdami pamaty ti išsamų rinkų sąrašą, žiūrėkite informacijos skyrių 2 Kalbos paketas – Naudojimosi ir montavimo instrukcijos 3 Aprašai kalbomis pagal ISO-639 10 CLIP top 120° lankstas Lanksto galvutė Spyruoklė Detalės Nr. INSERTA Be spyruoklės 70T5590BTL Montuojama medvaržčiais1 70T5550.TL Galvutės užlaida TO (nekintamas matmuo) 11 mm 3 lankstai spintelės pločiui KB 1200 mm ir (arba) 12 kg fasado masei FG 4 lankstai spintelės pločiui KB nuo 1800 mm ir (arba) 20 kg fasado masei FG 1 Mediniams fasadams naudokite medvaržčius (609.1x00) Plataus aliuminio profilio rėmeliams naudokite savisriegius (kodas 660.0950) 10 alternatyva 10 CLIP top 120° specialus lankstas didesnėms fasado užlaidoms Lanksto galvutė Spyruoklė Detalės Nr. INSERTA Be spyruoklės 72T5590BTL Montuojama medvaržčiais1 72T5550.TL Galvutės užlaida TO (nekintamas matmuo) 13 mm 3 lankstai spintelės pločiui KB 1200 mm ir (arba) 12 kg fasado masei FG 4 lankstai spintelės pločiui KB nuo 1800 mm ir (arba) 20 kg fasado masei FG 1 Mediniams fasadams naudokite medvaržčius (609.1x00) Plataus aliuminio profilio rėmeliams naudokite savisriegius (kodas 660.0950) 11 Lanksto plokštelė CLIP top 120° lankstas Rekomenduojama Tvirtinimo būdas Aukštis (mm) Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Presavimui 177H3100 Standar tinės lanksto plokštelės, kurių aukštis priklauso nuo viršutinės fasado užlaidos FAo 1 Naudokite 2 medvaržčius (609.1x00) kiekvienai medinio fasado pusei Naudokite 2 savisriegius (660.0950) kiekvienai plataus aliuminio rėmo pusei 12 CLIP top centrinis lankstas Lanksto galvutė Spyruoklė Detalės Nr. EXPANDO Be spyruoklės 78Z553ET Montuojama medvaržčiais1 78Z5500T 3 lankstai spintelės pločiui KB 1200 mm ir (arba) 12 kg fasado masei FG 4 lankstai spintelės pločiui KB nuo 1800 mm ir (arba) 20 kg fasado masei FG 1 Mediniams fasadams naudokite medvaržčius (609.1x00) Plataus aliuminio profilio rėmeliams naudokite savisriegius (kodas 660.0950) 13 Lanksto plokštelė CLIP top centriniam lankstui Rekomenduojama Tvirtinimo būdas Aukštis (mm) Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Presavimui 177H3100 Standar tinės lanksto plokštelės, kurių aukštis 0 mm Aliuminio profiliams, siauresniems nei 57 mm, naudokite tik kr yžmines montavimo plokšteles 1 Mediniams fasadams naudokite medvaržčius (609.1x00) Plataus aliuminio profilio rėmeliams naudokite savisriegius (kodas 660.0950) Aksesuarai – Atidarymo kampo ribotuvas Atidarymo kampas OW Spalva Detalės Nr. 104° TGR 20F7051 83° R7037 20F7011 – SERVO -DRIVE paskirstymo laidas ir laido galo apsauginis dangtelis Spalva Ilgis (m) Detalės Nr. SZ 8 Z10K800AE Sudaro: 6b 1 x SERVO-DRIVE paskirstymo laidas 6d 5 x Apsauginis laido galo dangtelis Pjaustomas pagal išmatavimus Gali būti naudojamas kaip SERVO-DRIVE paskirstymo laidas – SERVO -DRIVE jungtis ir laido galo apsauginiai dangteliai Spalva Medžiaga Detalės Nr. SZ Nailonas Z10V100E.01 Sudaro: 6c 1 x SERVO-DRIVE jungtis 6d 2 x Apsauginis laido galo dangtelis Montuojama be įrankių – Laido laikiklis Spalva Medžiaga Detalės Nr. WS Nailonas Z10K0009 Pavyzdžiui, SERVO-DRIVE paskirstymo laido t vir tinimui Spalva Spalva HGR Šviesiai pilka WGR Šviesiai pilka SW Balta „Silk“ SZ Juoda TGR Tamsiai pilka WS Balta R7037 RAL 7037 tamsiai pilka IN-G Šlifuotas nerūdijantis plienas, su įspaudu Papildoma informacija Apžvalga 19 Aksesuarai – Lankstų komplektas 28 Lanksto plokštelės 144 Aksesuarai – Bendras 66 Projektavimas – Simetriškas 22 Projektavimas – Asimetriškas 23 Projektavimas – Blum distancinis amor tizatorius 29 Projektavimas – SERVO-DRIVE jungiklis 29 SERVO-DRIVE uno – rinkų sąrašas 718 E-SERVICES, montavimo įrankiai ir staklės 590 Rekomendacinės durelių svorio FG (kg) 704 Mašinų direktyva 701 Daugiau techninės informacijos 698 Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Trumpas URL www.blum.com/a110 Pakėlimo sistemos

FHo Y FAo 22 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Mediniai fasadai ir plataus aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD8YM Projektavimas Simetriškas Gręžimo pozicija Erdvės reikalavimai KH Spintelės aukštis Atidarymo kampo ribotuvas Y (mm) Be FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Viršutinio fasado aukštis Fasado montavimas CLIP top 120° lankstas TB Gręžimo atstumas F Tarpelis FAo Fasado viršutinė užlaida () CLIP top 120° specialus lankstas CLIP top centrinis lankstas TB Gręžimo atstumas F Min. tarpelis 1.5 mm * 37 mm kr yžminėms plokštelėms (37/32) Gręžimo atstumas TB Naudojant specialų CLIP top 120° lankstą, fasado užlaida FA visada turi būti 2 mm didesnė Gręžimo atstumas TB Montavimas medvaržčiais INSERTA | EXPANDO Lanksto galvutės matmenys Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Spintelės aukštis KH (mm) H (mm) 480 – 549 KH x 0.3 – 28 550 –1040 KH x 0.3 – 57 4 x medvaržčiai Ø 4 x 35 mm Gręžimas SERVO-DRIVE paskirstymo laidui, tik kairėje * Gręžimo gylis 5 mm ** Alternatyvus gręžimas MD Fasado užlaida FA (mm) 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 0 3 4 5 6 3 3 4 5 6 6 3 4 5 6 9 3 4 5 6 MD Lanksto plokštelių aukštis (mm) MD Horizontalus tarpelis F (mm) tarp fasadų 3 4 5 6 0 6 5 4 3 3 6 9 MD Lanksto plokštelių aukštis (mm) Spintelės aukštis KH (mm) X (mm) 177H3100 | 177H3100E | 177H3100E10 | 177H5100 | 175H3100 | 175H4100 175H5400 | 177H5400E 480 – 549 70 68 550 –1040 47 45 SFA Fasado šoninė užlaida Pakėlimo sistemos

FHo Y FAo 23 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Katalogas 2022/2023 • KA-150 Mediniai fasadai ir plataus aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD8YM Projektavimas Asimetriškas Gręžimo pozicija Teorinis spintelės aukštis TKH (mm) H (mm) 480 – 549 TKH x 0.3 – 28 550 –1040 TKH x 0.3 – 57 4 x medvaržčiai Ø 4 x 35 mm Gręžimas SERVO-DRIVE paskirstymo laidui, tik kairėje * Gręžimo gylis 5 mm ** Alternatyvus gręžimas Erdvės reikalavimai TKH = FHo (mm) x 2 + tarpelius TKH Teorinis spintelės aukštis FHo Viršutinio fasado aukštis FHu Apatinio fasado aukštis Atidarymo kampo ribotuvas Y (mm) Be FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Viršutinio fasado aukštis Didesnysis fasadas turi būti viršuje! Fasado montavimas Teorinis spintelės aukštis TKH (mm) X (mm) 177H3100 | 177H3100E | 177H3100E10 | 177H5100 | 175H3100 | 175H4100 175H5400 | 177H5400E 480 – 549 FHo / 2 + 70 FHo / 2 + 68 550 –1040 FHo / 2 + 47 FHo / 2 + 45 FHo Viršutinio fasado aukštis FHu Apatinio fasado aukštis FAu Fasado apatinė užlaida SFA Fasado šoninė užlaida CLIP top 120° lankstas TB Gręžimo atstumas F Tarpelis FAo Fasado viršutinė užlaida () CLIP top 120° specialus lankstas CLIP top centrinis lankstas TB Gręžimo atstumas F Min. tarpelis 1.5 mm * 37 mm kr yžminėms plokštelėms (37/32) Gręžimo atstumas TB MD Fasado užlaida FA (mm) 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 0 3 4 5 6 3 3 4 5 6 6 3 4 5 6 9 3 4 5 6 MD Lanksto plokštelių aukštis (mm) Naudojant specialų CLIP top 120° lankstą, fasado užlaida FA visada turi būti 2 mm didesnė Gręžimo atstumas TB MD Horizontalus tarpelis F (mm) tarp fasadų 3 4 5 6 0 6 5 4 3 3 6 9 MD Lanksto plokštelių aukštis (mm) Montavimas medvaržčiais INSERTA | EXPANDO Papildoma informacija Apžvalga 19 Užsakymo specifikacija – mediniai fasadai ir plataus aliuminio profilio rėmeliai 20 Projektavimas – Blum distancinis amor tizatorius 29 Projektavimas – SERVO-DRIVE jungiklis 29 Mašinų direktyva 701 Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Trumpas URL www.blum.com/a110 Pakėlimo sistemos

24 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Katalogas 2022/2023 • KA-150 Siauro aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD9NY Jėgos koeficientas LF Spintelės aukštis KH (mm) x abiejų fasadų ir rankenėlės svoris FG (kg) Teorinis spintelės aukštis TKH Viršutinio fasado aukštis FHo (mm) x 2 + tarpeliai Jei pagal apskaičiavimus tinka keli pakėlimo mechanizmų variantai, rekomenduojame rinktis stipresnį pakėlimo mechanizmą! Užsakymo informacija Standar tinis SERVO-DRIVE 1 Pakėlimo mechanizmų komplektas Jėgos koeficientas LF Pastaba Detalės Nr. 2600 – 5500 1 vnt. = LF 960 –2650 20F2200.05 5350 –10150 20F2500.05 9000 –17250 20F2800.05 Sudaro: 1 2 x Pakėlimo mechanizmas (simetriškas) – 8 x Medvaržčiai Ø 4 x 35 mm 2 Teleskopinių svertų komplektas Spintelės aukštis KH (mm) Detalės Nr. 480 – 570 1 20F3200.01 560 –710 1 20F3500.01 700 –900 1 20F3800.01 760 –1040 1 20F3900.01 Sudaro: 2 2 x Teleskopinis sver tas (simetriškas) 1 Teorinis spintelės aukštis TKH asimetriškiems fasadams 3 Dangtelių komplektas Spalva Medžiaga Detalės Nr. SW | HGR | TGR Nailonas 20F8020 Sudaro: 3a 1 x Dangtelis, kair ysis 3b 1 x Dangtelis, dešinysis 3c 2 x Mažas dangtelis su Blum logotipu IN-G 3 Dangtelių komplektas, skirtas SERVO -DRIVE Spalva Medžiaga Detalės Nr. SW | HGR | TGR Nailonas 21F8020 Sudaro: 3a 1 x SERVO-DRIVE dangtelis, kair ysis 3b 1 x Dangtelis, dešinysis 3c 2 x Mažas dangtelis su Blum logotipu IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE jungiklis 3e 6 x Blum distancinis amor tizatorius, Ø 5 mm 4 CLIP teleskop. sverto montav. plokštelė į siaurą alium. profilį Versija Aukštis (mm) Detalės Nr. Kairė | Dešinė 0 175H5B00 6 SERVO -DRIVE komplektas Spalva Medžiaga Detalės Nr. R7037 Nailonas 21FA000 Sudaro: 6a 1 x Variklio elementas 6b 1 x SERVO-DRIVE paskirstymo laidas, 1500 mm 6c 1 x SERVO-DRIVE jungtis 6d 2 x Apsauginis laido galo dangtelis 7 24 W SERVO -DRIVE transformatorius Kalbos paketas1 Kalba2 Detalės Nr. A DE | EN | FR | IT | NL Z10NE030A B DA | EN | FI | NO | SV Z10NE030B C EL | EN | HR | SL | SR | TR Z10NE030C D EN | ES | FR | IT | PT Z10NE030D E CS | HU | PL | SK Z10NE030E F BG | ET | LT | LV | RU Z10NE030F G EN | ES | FR Z10NE030G H EN | ZH Z10NE030H J JA Z10NE030J Įsk. naudojimosi ir montavimo instrukcijas Be laido 1 Kalbos paketas – Naudojimosi ir montavimo instrukcijos 2 Aprašai kalbomis pagal ISO-639 8 Transformatoriaus laikiklis Spalva Medžiaga Detalės Nr. WGR Nailonas Z10NG120 24 W SERVO-DRIVE transformatoriui 9 Laidas Rinka Detalės Nr. Rinka Detalės Nr. AR Z10M200A JP Z10M200J GB Z10M200B AU Z10M200K CH | LI Z10M200C CL Z10M200L DK Z10M200D CN Z10M200N Europa Z10M200E BR Z10M200S.01 Europa 1 Z10M200E.OS TW Z10M200T IN Z10M200H US | CA Z10M200U IL Z10M200I ZA Z10M200Z Ilgis 2 m, įsk. kištuką 1 Be kištuko Pakėlimo sistemos ▬ Puikiai tinka sieninėms spintelėms su atskir tais fasadais ▬ Spintelės aukštis KH 480 –1040 mm ▬ Spintelės plotis KB iki 1800 mm ▬ Švelnus ir tylus užsidarymas su BLUMOTION ▬ Lengvai atsidaro ▬ Jėgos reguliavimas ▬ Montuojama be įrankių ▬ Abiejų fasadų trimatis reguliavimas ▬ Paprastas mechanizmas su beveik begalinėmis galimybėmis ▬ Centrinis lankstas su pirštų apsaugos funkcija

25 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Katalogas 2022/2023 • KA-150 Siauro aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD9NY Užsakymo informacija 7 | 8 | 9 alternatyva – 12 W SERVO -DRIVE kištukas-transformatorius Tinka tik vienam variklio elementui Tinklo adapteris1 Kalbos paketas2 Kalba3 Detalės Nr. E A DE | EN | FR | IT | NL ☎ Z10NA30EAF B DA | EN | FI | NO | SV ☎ Z10NA30EBF C EL | EN | HR | SL | SR | TR ☎ Z10NA30ECF D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30EDF E CS | HU | PL | SK ☎ Z10NA30EEF F BG | ET | LT | LV | RU ☎ Z10NA30EFF B A DE | EN | FR | IT | NL ☎ Z10NA30BAF K D EN | ES | FR | IT | PT ☎ Z10NA30KDF U G EN | ES | FR ☎ Z10NA30UGF Sudaro: – 1 x 12 W SERVO-DRIVE kištukas-transformatorius Įskaitant 1120 mm laidą (su SERVO-DRIVE paskirstymo laidu prailginama iki 2000 mm) Tinklo adapteris E B K U Kitos kombinacijos gali būti tiekiamos pageidavus 1 Norėdami pamaty ti išsamų rinkų sąrašą, žiūrėkite informacijos skyrių 2 Kalbos paketas – Naudojimosi ir montavimo instrukcijos 3 Aprašai kalbomis pagal ISO-639 10 CLIP top 120° durelių iš aliuminio rėmelio lankstas Lanksto galvutė Spyruoklė Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais Be spyruoklės 72T550A.TL 3 lankstai spintelės pločiui KB 1200 mm ir (arba) 12 kg fasado masei FG 4 lankstai spintelės pločiui KB nuo 1800 mm ir (arba) 20 kg fasado masei FG Lanksto galvutės t vir tinimo varžtai yra komplekte 11 Lanksto plokštelė CLIP top 120° lankstas Rekomenduojama Tvirtinimo būdas Aukštis (mm) Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais1 0 175H3100 EXPANDO 177H3100E Presavimui 177H3100 Standar tinės lanksto plokštelės, aukštis priklauso nuo viršutinio tarpelio F 1 Naudokite 2 savisriegius (660.0950) kiekvienai siauro aliuminio rėmelio fasado pusei 12 CLIP top aliuminio rėmelio centrinis lankstas Lanksto galvutė Spyruoklė Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais1 Be spyruoklės 78Z550AT 3 lankstai spintelės pločiui KB 1200 mm ir (arba) 12 kg fasado masei FG 4 lankstai spintelės pločiui KB nuo 1800 mm ir (arba) 20 kg fasado masei FG 1 Naudokite 2 savisriegius (660.0950) kiekvienai siauro aliuminio rėmelio fasado pusei 13 CLIP centrinio lanksto plokštelė į siaurą aliuminio profilį Versija Aukštis (mm) Detalės Nr. Simetriškas 0 175H5A00 Lanksto galvutės t vir tinimo varžtai yra komplekte Aksesuarai – Atidarymo kampo ribotuvas Atidarymo kampas OW Spalva Detalės Nr. 104° TGR 20F7051 83° R7037 20F7011 – SERVO -DRIVE paskirstymo laidas ir laido galo apsauginis dangtelis Spalva Ilgis (m) Detalės Nr. SZ 8 Z10K800AE Sudaro: 6b 1 x SERVO-DRIVE paskirstymo laidas 6d 5 x Apsauginis laido galo dangtelis Pjaustomas pagal išmatavimus Gali būti naudojamas kaip SERVO-DRIVE paskirstymo laidas – SERVO -DRIVE jungtis ir laido galo apsauginiai dangteliai Spalva Medžiaga Detalės Nr. SZ Nailonas Z10V100E.01 Sudaro: 6c 1 x SERVO-DRIVE jungtis 6d 2 x Apsauginis laido galo dangtelis Montuojama be įrankių – Laido laikiklis Spalva Medžiaga Detalės Nr. WS Nailonas Z10K0009 Pavyzdžiui, SERVO-DRIVE paskirstymo laido t vir tinimui Spalva Spalva HGR Šviesiai pilka WGR Šviesiai pilka SW Balta „Silk“ SZ Juoda TGR Tamsiai pilka WS Balta R7037 RAL 7037 tamsiai pilka IN-G Šlifuotas nerūdijantis plienas, su įspaudu Papildoma informacija Apžvalga 19 Aksesuarai – Lankstų komplektas 28 Lanksto plokštelės 144 Aksesuarai – Bendras 66 Projektavimas – Simetriškas 26 Projektavimas – Asimetriškas 27 Projektavimas – Blum distancinis amor tizatorius 29 Projektavimas – SERVO-DRIVE jungiklis 29 SERVO-DRIVE uno – rinkų sąrašas 718 E-SERVICES, montavimo įrankiai ir staklės 590 Rekomendacinės durelių svorio FG (kg) 704 Mašinų direktyva 701 Daugiau techninės informacijos 698 Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Trumpas URL www.blum.com/a110 Pakėlimo sistemos

FHo Y 26 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Siauro aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD9NY Projektavimas Simetriškas Gręžimo pozicija Erdvės reikalavimai KH Spintelės aukštis Atidarymo kampo ribotuvas Y (mm) Be FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Viršutinio fasado aukštis Fasado montavimas Spintelės aukštis KH (mm) X (mm) 480 – 549 54 550 –1040 31 CLIP top 120° durelių iš aliuminio rėmelio lankstas CLIP top aliuminio rėmelio centrinis lankstas F Min. tarpelis 1.5 mm Esant storesniems nei 20.5 mm alium. profiliams, reikalingas tarpelio F tikslinimas Montavimas medvaržčiais (lankstas | adapteris) Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Spintelės aukštis KH (mm) H (mm) 480 – 549 KH x 0.3 – 28 550 –1040 KH x 0.3 – 57 4 x medvaržčiai Ø 4 x 35 mm Gręžimas SERVO-DRIVE paskirstymo laidui, tik kairėje * Gręžimo gylis 5 mm ** Alternatyvus gręžimas * Keičiantis medžiagos storiui, perskaičiuokite matmenis Pakėlimo sistemos

FHo Y 27 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Katalogas 2022/2023 • KA-150 Siauro aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQD9NY Projektavimas Asimetriškas Gręžimo pozicija Teorinis spintelės aukštis TKH (mm) H (mm) 480 – 549 TKH x 0.3 – 28 550 –1040 TKH x 0.3 – 57 4 x medvaržčiai Ø 4 x 35 mm Gręžimas SERVO-DRIVE paskirstymo laidui, tik kairėje * Gręžimo gylis 5 mm ** Alternatyvus gręžimas Erdvės reikalavimai TKH = FHo (mm) x 2 + tarpelius TKH Teorinis spintelės aukštis FHo Viršutinio fasado aukštis FHu Apatinio fasado aukštis Atidarymo kampo ribotuvas Y (mm) Be FHo x 0.44 + 38 104° FHo x 0.24 + 34 83° 0 FHo Viršutinio fasado aukštis Didesnysis fasadas turi būti viršuje! Fasado montavimas Teorinis spintelės aukštis TKH (mm) X (mm) 480 – 549 FHo / 2 + 54 550 –1040 FHo / 2 + 31 FHo Viršutinio fasado aukštis FHu Apatinio fasado aukštis FAu Fasado apatinė užlaida CLIP top 120° durelių iš aliuminio rėmelio lankstas CLIP top aliuminio rėmelio centrinis lankstas F Min. tarpelis 1.5 mm Esant storesniems nei 20.5 mm alium. profiliams, reikalingas tarpelio F tikslinimas Montavimas medvaržčiais (lankstas | adapteris) * Keičiantis medžiagos storiui, perskaičiuokite matmenis Papildoma informacija Apžvalga 19 Užsakymo specifikacija – siauro aliuminio profilio rėmeliai 24 Projektavimas – Blum distancinis amor tizatorius 29 Projektavimas – SERVO-DRIVE jungiklis 29 Mašinų direktyva 701 Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Trumpas URL www.blum.com/a110 Pakėlimo sistemos

28 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Aksesuarai Katalogas 2022/2023 • KA-150 Lankstų komplektas – medinėms durelėms Užsakymo informacija Lankstų komplektas – medinėms durelėms ir plataus aliuminio profilio rėmeliams Užsakymo informacija Lankstų komplektas – siauro aliuminio profilio rėmeliams Užsakymo informacija ▬ Lankstų komplektas ▬ Lankstų komplektas ▬ Lankstų komplektas Tvirtinimo būdas Detalės Nr. INSERTA | Presavimui | EXPANDO ☎ 78Z5530T11 Sudaro: 2 x CLIP top 120° lankstas be spyruoklės 70T5590BTL 2 x CLIP top centrinis lankstas be spyruoklės 78Z5530T 6 x Horizontali lanksto plokštelė su ekscentriniu reguliavimu 177H3100 Tvirtinimo būdas Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais 1 ☎ 78Z5500T12 Sudaro: 2 x CLIP top 120° lankstas be spyruoklės 70T5550.TL 2 x CLIP top centrinis lankstas be spyruoklės 78Z5500T Plataus aliuminio profilio rėmeliams reikia papildomos kr yžminės plokštelės centriniam CLIP top lankstui 6 x Horizontali lanksto plokštelė su ekscentriniu reguliavimu 175H3100 1 Mediniams fasadams naudokite medvaržčius (609.1x00) Plataus aliuminio profilio rėmeliams naudokite savisriegius (kodas 660.0950) Tvirtinimo būdas Detalės Nr. Montuojama medvaržčiais ☎ 78Z550AT11 Sudaro: 2 x CLIP top 120° aliuminio rėmelio lankstas be spyruoklės 72T550A.TL 2 x CLIP top aliuminio rėmelio centrinis lankstas be spyruoklės 78Z550AT 2 x Horizontali lanksto plokštelė su ekscentriniu reguliavimu 175H5400 2 x CLIP centrinio lanksto plokštelė į siaurą aliuminio profilį simetriška 175H5A00 2 x CLIP teleskop. sver to montav. plokštelė į siaurą alium. profilį k /d 175H5B00 Pakėlimo sistemos

29 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HF – dviejų dalių sulenkiamo fasado mechanizmas 〉 Projektavimas Katalogas 2022/2023 • KA-150 Projektavimas Blum distancinis amortizatorius (taikomas tik SERVO -DRIVE) Įgręžkite Blum distancinį amor tizatorių (neklijuokite) Rekomendacija aliuminio rėmeliams Rekomenduojame Blum distancinio amor tizatoriaus kiaur ymes gręžti spintelės šono briaunoje Tvir tinant jį prie fasado, siūlomas bandomasis montavimas * Nuo spintelės apačios jei fasadai žemiau jo SERVO -DRIVE jungiklis Papildoma informacija Apžvalga 19 Užsakymo specifikacija – mediniai fasadai ir plataus aliuminio profilio rėmeliai 20 Užsakymo specifikacija – siauro aliuminio profilio rėmeliai 24 E-SERVICES, montavimo įrankiai ir staklės 590 Mašinų direktyva 701 Daugiau techninės informacijos 698 Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Trumpas URL www.blum.com/a110 Pakėlimo sistemos

30 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas Katalogas 2022/2023 • KA-150 Ar gali durelių pakėlimo mechanizmas užsidaryti švelniau? Naudojimo paprastumas ir dizaino galimybės Papildomi privalumai įtikins Jus ir Jūsų klientus Pakėlimo sistemos Ilgaamžiškumas Svarbiausias pakėlimo mechanizmo elementas yra patikimas spyruoklių paketas. Tai garantuoja patvarumą ir lengvą veikimą. Nėra atsikišusių detalių Nuimamas sver tas – privalumas baldų gamyboje ir montuojant vir tuves. AVENTOS HS suteikia lengvą naudojimąsi, kuris įkvepia. Pakėlimo jėgos dėka, lengva atidaryti net sunkius fasadus. SERVO-DRIVE atidaro fasadus lengvu prisilietimu. Švelnus uždarymas vienu mygtuko paspaudimu. AVENTOS HS gali būti naudojamas su EXPANDO T – plonų fasadų tvir tinimo sistema, fasadams nuo 8 mm storio. Dangtelių spalvos – balta, šviesiai ir tamsiai pilka. Karnizas Galite lengvai derinti spinteles su karnizais naudodami AVENTOS HS. Tai suteikia daugiau galimybių baldų projektavimui. Su AVENTOS HS užverčia fasadą virš spintelės. Ši pakėlimo sistema puikiai tinka dideliems fasadams ir taip pat spintelėms su karnizais. ▬ Švelnus ir tylus užsidarymas su BLUMOTION ▬ Lengvas atidarymas ▬ Fasadas fiksuojasi bet kurioje padėtyje ▬ Suteikia patogų priėjimą prie spintelės turinio ▬ Tinkama pakabinamoms spintelėms su karnizais ▬ Nedaug detalių, platus galimybių spektras ▬ Lengvas montavimas ir reguliavimas ▬ Užtikrintas net ir itin plačių fasadų stabilumas ▬ Ilgaamžiškumas ▬ Nėra atsikišusių detalių ▬ Papildomai galima komplektuoti su SERVO-DRIVE, skir tu AVENTOS – elektrine automatine atidarymo sistema spintelėms be rankenėlių

31 Katalogas 2022/2023 • KA-150 Taikymas Žiniatinklio kodas Puslapis Standartinis | SERVO -DRIVE Mediniai fasadai, plataus ir siauro aliuminio profilio rėmeliai DQDADA 32 Aksesuarai Varžtai 66 Centravimo grąžtas 66 Durelių amor tizatoriai 66 Atsuktuvas 67 Kryžminė atsuktuvo galvutė 67 Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Montavimas, nuėmimas ir reguliavimas Trumpas URL www.blum.com/a120 Mašinų direktyva 701 Detali informacija apie mašinų direktyvą Trumpas URL www.blum.com/sd/guideline Piktogramos Prekę galima įsigyti pagal užklausimą Simbolinis pav. Simbolinis pav. Simbolinis pav. Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas 〉 Apžvalga Pakėlimo sistemos

32 Pakėlimo sistemos 〉 AVENTOS HS – virš spintelės fasadą užverčiantis mechanizmas 〉 Standartinis | SERVO-DRIVE Katalogas 2022/2023 • KA-150 Mediniai fasadai, plataus ir siauro aliuminio profilio rėmeliai Žiniatinklio kodas DQDADA Pakėlimo mechanizmas Norint pasirinkti teisingą pakėlimo mechanizmo tipą, reikia žinoti spintelės aukštį KH ir fasado svorį FG (įskaitant ir rankenėlę) Pavyzdys Spintelės aukštis KH = 600 mm Fasado svoris FG = 10 kg Pasirenkamas pakėlimo mechanizmas = 20S2E00.05 KH = 602 mm → 600 mm KH = 603 mm → 605 mm Jei pagal apskaičiavimus tinka keli pakėlimo mechanizmų variantai, rekomenduojame rinktis stipresnį pakėlimo mechanizmą! Užsakymo informacija Standar tinis SERVO-DRIVE 1 Pakėlimo mechanizmų komplektas Spintelės aukštis KH 350 – 525 mm Detalės Nr. 20S2A00.05 20S2B00.05 20S2C00.05 Detalės Nr. 20S2A00.05 20S2B00.05 20S2C00.05 KH (mm) Fasado su rankenėle svoris (kg) KH (mm) Fasado su rankenėle svoris (kg) 350 2.00 – 5.00 4.50 –9.50 9.25 –10.50 440 2.25 – 4.50 4.25 – 8.50 8.25 –13.00 355 2.00 – 4.75 4.50 –9.50 9.25 –10.50 445 2.25 – 4.50 4.25 – 8.50 8.25 –13.25 360 2.00 – 4.75 4.50 –9.50 9.25 –10.75 450 2.25 – 4.25 4.00 – 8.50 8.25 –13.50 365 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.00 455 2.25 – 4.25 4.00 – 8.50 8.25 –13.50 370 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.00 460 2.25 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –13.75 375 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.25 465 2.25 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –13.75 380 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.25 470 2.50 – 4.25 4.00 – 8.25 8.00 –14.00 385 2.00 – 4.75 4.50 –9.25 9.00 –11.50 475 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.00 390 2.00 – 4.75 4.50 –9.00 8.75 –11.50 480 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.25 395 2.00 – 4.75 4.50 –9.00 8.75 –11.75 485 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.25 400 2.00 – 4.75 4.25 –9.00 8.75 –12.00 490 2.50 – 4.25 3.75 – 8.00 7.75 –14.50 405 2.25 – 4.50 4.25 –9.00 8.75 –12.00 495 2.50 – 4.25 3.75 –7.75 7.50 –14.50 410 2.25 – 4.50 4.25 –9.00 8.75 –12.25 500 2.50 – 4.25 3.50 –7.75 7.50 –14.75 415 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.50 505 2.50 – 4.00 3.50 –7.75 7.50 –14.75 420 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.50 510 2.50 – 4.00 3.50 –7.75 7.50 –14.75 425 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.75 515 2.50 – 4.00 3.50 –7.50 7.25 –14.75 430 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –12.75 520 2.50 – 4.00 3.50 –7.50 7.25 –15.00 435 2.25 – 4.50 4.25 – 8.75 8.50 –13.00 525 2.50 – 4.00 3.25 –7.50 7.25 –15.00 Spintelės aukštis KH 526 – 675 mm Detalės Nr. 20S2D00.05 20S2E00.05 20S2F00.05 Detalės Nr. 20S2D00.05 20S2E00.05 20S2F00.05 KH (mm) Fasado su rankenėle svoris (kg) KH (mm) Fasado su rankenėle svoris (kg) 526 3.00 – 6.75 6.25 –13.00 12.00 –16.50 605 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 530 3.00 – 6.75 6.25 –12.75 11.75 –16.75 610 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 535 3.00 – 6.75 6.25 –12.75 11.75 –16.75 615 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 540 3.00 – 6.50 6.00 –12.75 11.75 –17.00 620 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 545 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.25 625 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 550 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.25 630 3.00 – 5.75 5.50 –11.50 10.25 –18.75 555 3.00 – 6.50 6.00 –12.50 11.50 –17.50 635 3.00 – 5.50 5.25 –11.50 10.25 –18.75 560 3.00 – 6.50 6.00 –12.25 11.25 –17.50 640 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –18.75 565 3.00 – 6.25 5.75 –12.25 11.25 –17.75 645 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –18.75 570 3.00 – 6.25 5.75 –12.25 11.25 –17.75 650 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 575 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 11.00 –18.00 655 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 580 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 11.00 –18.00 660 3.00 – 5.50 5.25 –11.25 10.00 –19.00 585 3.00 – 6.25 5.75 –12.00 10.75 –18.25 665 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 590 3.00 – 6.00 5.50 –12.00 10.75 –18.25 670 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 595 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 675 3.00 – 5.25 5.00 –11.00 09.75 –19.00 600 3.00 – 6.00 5.50 –11.75 10.50 –18.50 Spintelės aukštis KH 676 – 800 mm Detalės Nr. 20S2G00.05 20S2H00.05 20S2I00.05 Detalės Nr. 20S2G00.05 20S2H00.05 20S2I00.05 KH (mm) Fasado su rankenėle svoris (kg) KH (mm) Fasado su rankenėle svoris (kg) 676 3.50 – 8.00 7.00 –13.50 13.00 –21.50 740 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.75 –20.75 680 3.50 – 8.00 7.00 –13.50 13.00 –21.50 745 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.50 –20.50 685 3.50 – 8.00 7.00 –13.25 12.75 –21.50 750 3.50 –7.25 6.50 –12.75 11.50 –20.50 690 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.75 –21.50 755 3.75 –7.25 6.50 –12.75 11.25 –20.50 695 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.50 –21.50 760 3.75 –7.25 6.50 –12.75 11.25 –20.25 700 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.50 –21.50 765 3.75 –7.25 6.50 –12.50 11.00 –20.25 705 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.25 –21.50 770 3.75 –7.00 6.25 –12.50 11.00 –20.25 710 3.50 –7.75 6.75 –13.25 12.25 –21.25 775 3.75 –7.00 6.25 –12.50 11.00 –20.25 715 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.25 780 4.00 –7.00 6.25 –12.50 10.75 –20.25 720 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.25 785 4.00 –7.00 6.25 –12.50 10.75 –20.00 725 3.50 –7.50 6.75 –13.00 12.00 –21.00 790 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.75 –20.00 730 3.50 –7.50 6.75 –13.00 11.75 –21.00 795 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.50 –20.00 735 3.50 –7.50 6.50 –13.00 11.75 –20.75 800 4.00 –7.00 6.00 –12.25 10.50 –20.00 Sudaro: 1 2 x Pakėlimo mechanizmas (simetriškas) – 10 x Medvaržčiai Ø 4 x 35 mm KH Spintelės aukštis 2 Svertų komplektas Spalva Medžiaga Detalės Nr. NI Plienas 20S3500.06 Sudaro: 2a 1 x Sver tas, kair ysis 2b 1 x Sver tas, dešinysis 2c 2 x Skersinio stabilizatoriaus dangtelis 2 Svertų komplektas, skirtas SERVO -DRIVE Spalva Medžiaga Detalės Nr. NI Plienas 21S3500.01 Sudaro: 2a 1 x SERVO-DRIVE sver tas, kair ysis 2b 1 x SERVO-DRIVE sver tas, dešinysis 2c 2 x Skersinio stabilizatoriaus dangtelis 3 Dangtelių komplektas Spalva Medžiaga Detalės Nr. SW | HGR | TGR Nailonas 20S8020 Sudaro: 3a 1 x Dangtelis, kair ysis 3b 1 x Dangtelis, dešinysis 3c 2 x Mažas dangtelis su Blum logotipu IN-G 3 Dangtelių komplektas, skirtas SERVO -DRIVE Spalva Medžiaga Detalės Nr. SW | HGR | TGR Nailonas 21S8020 Sudaro: 3a 1 x SERVO-DRIVE dangtelis, kair ysis 3b 1 x Dangtelis, dešinysis 3c 2 x Mažas dangtelis su Blum logotipu IN-G 3d 2 x SERVO-DRIVE jungiklis 3e 4 x Blum distancinis amor tizatorius, Ø 5 mm Pakėlimo sistemos ▬ Idealus sprendimas didelėms spintelėms su viengubais fasadais ▬ Spintelės aukštis KH 350 – 800 mm ▬ Spintelės plotis KB iki 1800 mm ▬ Švelnus ir tylus užsidarymas su BLUMOTION ▬ Lengvai atsidaro ▬ Tobulas judėjimas, fiksavimas norimoje padėtyje ▬ Montuojama be įrankių ▬ Trimatis fasado reguliavimas ▬ Paprastas mechanizmas su beveik begalinėmis galimybėmis

RkJQdWJsaXNoZXIy